Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  POVEDA MARTINEZ, PEDRO

Curriculum breu
POVEDA MARTINEZ, PEDRO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
Instituts:
IU FISICA APLICADA A LES CIENCIES Y LE
Grups:

Formació acadèmica

  • MÁSTER UNIVERSITARIO EN PROFESORADO DE EDUCACIÓN SECUNDARIA OBLIGATORIA Y BACHILLERATO, FORMACIÓN PROFESIONAL Y ENSEÑANZA DE IDIOMAS
    Facultad de Educación de la UA (29/06/2022)
  • DOCTORADO EN FÍSICA APLICADA A LAS CIENCIAS Y LAS TECNOLOGÍAS
    Escuela de Doctorado (24/09/2018)
  • MÁSTER UNIVERSITARIO EN AUTOMÁTICA Y ROBÓTICA
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (07/08/2014)
  • INGENIERÍA TÉCNICA DE TELECOMUNICACIÓN: SONIDO E IMAGEN
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (06/10/2011)
  • INGENIERÍA INDUSTRIAL
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ DE ELCHE (29/07/2004)

Nascut a Alacant, Espanya. Doctor en Física Aplicada a les Ciències i les Tenologías per la Universitat d'Alacant. Enginyer Industrial per la Universitat Miguel Hernández d'Elx en 2004. Enginyer Tècnic de Telecomunicació, especialitat So i Imatge, per la Universitat d'Alacant en 2011. Màster Universitari en Automàtica i Robòtica per la Universitat d'Alacant. MBA per l'Escola d'Organització Industrial de Madrid.

Membre del Grup d'Investigació en Acústica Aplicada de l'Institut de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies, la seua investigació se centra en diferents àmbits de l'acústica i les vibracions, destacant especialment la qualitat sonora de productes industrials i de consum i la utilització de tècniques psicoacústicas per a descriure la percepció de l'usuari. Com a membre del grup ,ha col·laborat en diferents projectes i contractes d'investigació públics i privats.

Com a Professor Associat del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal, ha impartit docència en diferents graus de la Universitat d'Alacant en matèries relacionades amb la Física. Destaca la seua dedicació en el Grau en Ingeniría en So i Imatge en Telecomunicació impartint matèries relacionades amb l'acústica i les vibracions.