Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica en 2006 en la UCAM, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments en 2011 per la UMH i Màster Universitari en Investigació en Ciència Tecnologia i Control dels Aliments en 2013 en la UMH.
Entre els anys 2009-2013 desenvolupament la meua carrera professional en l'empresa privada en l'àrea de seguretat alimentària i control dels aliments en l'àmbit de les indústries alimentàries i la restauració col·lectiva.
Durant el període de 2014 a 2022 impartisc docència en Certificats de Professionalitat en l'àrea d'Hostaleria i turisme i l'àrea d'Atenció Sociosanitària, impartint el Mòdul d'Higiene, Seguretat Alimentària i protecció Ambiental així com el Mòdul d'Alimentació Equilibrada en diferents isntituciones com CDT, Forem i centres d'ensenyament privat.
L'any 2017 decidisc emprendre i crec la meua pròpia Consultoria en Seguretat Alimentària i Nutrició enfocat al sector de la restauració Col·lectiva i el comerç minorista, on compagine la meua faceta de docent amb la gestió de la consultoria.
En l'actualitat compagine el meu treball com a professora en formació profesion en el Cicle de Dietètica amb la docència en la Universitat d'Alacant, en el grau de Gastronomia i Arts Cilinaria.
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica en 2006 en la UCAM, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments en 2011 per la UMH i Màster Universitari en Investigació en Ciència Tecnologia i Control dels Aliments en 2013 en la UMH.
Entre els anys 2009-2013 desenvolupament la meua carrera professional en l'empresa privada en l'àrea de seguretat alimentària i control dels aliments en l'àmbit de les indústries alimentàries i la restauració col·lectiva.
Durant el període de 2014 a 2022 impartisc docència en Certificats de Professionalitat en l'àrea d'Hostaleria i turisme i l'àrea d'Atenció Sociosanitària, impartint el Mòdul d'Higiene, Seguretat Alimentària i protecció Ambiental així com el Mòdul d'Alimentació Equilibrada en diferents isntituciones com CDT, Forem i centres d'ensenyament privat.
L'any 2017 decidisc emprendre i crec la meua pròpia Consultoria en Seguretat Alimentària i Nutrició enfocat al sector de la restauració Col·lectiva i el comerç minorista, on compagine la meua faceta de docent amb la gestió de la consultoria.
En l'actualitat compagine el meu treball com a professora en formació profesion en el Cicle de Dietètica amb la docència en la Universitat d'Alacant, en el grau de Gastronomia i Arts Cilinaria.