Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PEREZ BERNABEU, BEGOÑA

Curriculum breu
PEREZ BERNABEU, BEGOÑA
PEREZ BERNABEU, BEGOÑA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3296
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN DERECHO FINANCIERO Y TRIBUTARIO
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (20/01/2005)
  • PREMIO EXTRAORDINARIO DE LICENCIATURA
    FACULTAD DE DERECHO, UNIVERSIDAD DE ALICANTE (21/11/2001)
  • GRADO DE LICENCIADO EN DERECHO
    FACULTAD DE DERECHO, UNIVERSIDAD DE ALICANTE (17/09/2001)
  • LICENCIATURA EN DERECHO
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/06/2001)
  • CERTIFICADO-DIPLOMA DE ESTUDIOS AVANZADO (ACREDITATIVO DE LA SUFICIENCIA INVESTIGADORA) DEL PROGRAMA
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/01/0001)
  • CERTIFICADO DEL CURSO DE DOCENCIA DE TERCER CICLO DE ESTUDIOS UNIVERSITARIOS DEL PROGRAMA "DERECHO F
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/01/0001)

Begoña Pérez Bernabeu és Llicenciada en Dret per la Universitat d'Alacant (2001), obtenint el Premi extraordinari de Llicenciatura. És doctora en Dret per aqueixa mateixa Universitat amb la qualificació d'Excel·lent “Cum Laude” per unanimitat (2005).

Actualment ocupa la plaça de Professora Titular d'Universitat, en la Universitat d'Alacant (Departament de Disciplines Econòmiques i Financeres, Facultat de Dret).

Té reconeguts dos sexennis de recerca reconeguts per la Comissió Nacional Avaluadora de l'Activitat Investigadora (CNEAI). 

Ve impartint docència en la Universitat d'Alacant des del curs acadèmic 2001/2002, en totes les titulacions de la Universitat d'Alacant en les quals està present el Dret Financer, així com en Màsters, cursos de postgrau, doctorat i especialització, tant en la Universitat d'Alacant, com en altres Universitats.

Ha participat com a membre investigador en més de 10 projectes de recerca finançats amb fons públics. Destaca la seua participació com a Investigador Principal, al costat de Jorge Martín López, del Projecte de R+D concedit pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, sota el títol "La Seguretat Jurídica en l'Ordenament Tributari", Referència DER2015-68072-P (MINECO/FEDER). També ha sigut i és membre de diferents grups de recerca.

Ha presentat més de trenta conferències i ponències en diversos centres i Universitats espanyoles i estrangeres, així com en els congressos tributaris nacionals i internacionals més rellevants. 

Membre de l'Associació Espanyola de Dret Financer (AEDF), de la International Fiscal Association (IFA Membership Number 30156), de la Xarxa de Professors de Dret Financer i Tributari (RPDFT), així com del Research Group on&R D&I Taxation in Europe (EURIDTAX), des de novembre 2013.

Membre del Grup de Treball sobre Finançament Autonòmic, constituït en el marc del Conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana (a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació) i la Universitat d'Alacant, rubricat el 13 de juliol de 2017, per als estudis acadèmics, l'elaboració de memòries i l'assessorament científic en el projecte de sistematització de la producció normativa valenciana des de l'accés a l'autogovern.

Coordinadora Adjunta de Pràctiques Externes de la Facultat de Dret (UA) durant els cursos acadèmics 2014/2015, 2015/2016 i 2016/2017.

Tutora de Pràctiques Externes, Facultat de Dret, Universitat d'Alacant.