Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PEÑA RODRIGUEZ, ANTONIO

Curriculum breu
PEÑA RODRIGUEZ, ANTONIO
PEÑA RODRIGUEZ, ANTONIO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2773
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • MÁSTER EN ENFERMERÍA
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/06/2007)
  • Título Superior de Enfermería.
    Universidad de Alicante. (30/06/2002)
  • Diplomatura Universitaria en Enfermería.
    E.U.E. Insalud de Alicante. (30/06/1984)

Vaig acabar els meus estudis de diplomat en infermeria per la universitat d'Alacant en 1988. El curs següent vaig col·laborar com a docent en aquest centre impartint classe d'infermeria oftalmològica i legislació.

Després de treballar en diferents centres assistencials, tres anys més tard vaig obtenir la plaça per concurs de mèrits com a infermer a l'hospital General universitari d'Elx, on continue treballant en l'actualitat.

El meu afany per aprendre em va portar a especialitzar-me en Laboratori, Infermeria Psiquiàtrica i Pediatria i Puericultura en la dècada dels vuitanta, i en Gestió de Serveis d'Infermeria en els noranta. Posteriorment em vaig llicenciar en Infermeria i vaig realitzar un màster en aquesta disciplina.

Vaig reprendre la meua activitat docent com a professor associat de la universitat d'Alacant en 1990, continuant fins avui. He realitzat col·laboracions docents amb altres universitats (UMH, Almería, UCH-CEU) i institucions com l'EVES o el Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant, entre altres.

Tinc publicats diversos capítols de llibres, així com un Manual d'Electrocardiografia per a Infermeria i diversos articles científics. Així mateix, he presentat nombrosos treballs a esdeveniments científics d'infermeria. 

Des de 1995 sóc supervisor de docència i investigació en el departament de salut d'Elx - Hospital General, càrrec que continue exercint en l'actualitat. 

En 2006 vaig ser nomenat col·legiat d'honor pel Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant per les meues aportacions a la professió. També va ser premiada la meua activitat docent per l'associació de col·legis professionals de ciències de la salut d'Alacant.