Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PEIRO CLAVELL, VICTORIANO

Curriculum breu
PEIRO CLAVELL, VICTORIANO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3554
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ECOLOGIA
Instituts:
IUMEM RAMON MARGALEF (IMEM)
Grups:

Formació acadèmica

  • CIENCIAS BIOLÓGICAS
    UNIVERSIDAD ALICANTE (16/11/1992)
  • LICENCIADO CIENCIAS BIOLÓGICAS
    UNIVERSIDAD COMPLUTENSE MADRID (19/04/1985)

Llicenciat en CC. Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid. Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat d'Alacant. Professor Titular del Departament d'Ecologia, membre de l'Institut Universitari d'Investigació IMEM Ramón Margalef.

Becari d'investigació PFI del MEC en la UA durant el període 1988-1990.  Ajudant de Facultat des de 1990 fins a 1995 i posteriorment Professor Titular d'Universitat fins a l'actualitat.

Des de 1990, desenvolupa la seua activitat docent, tant de grau i llicenciatura com a postgrau i doctorat, dins de l'àrea d'Ecologia, en aspectes relacionats amb biologia i ecologia dels graus en Biologia, Química i Geologia. A més, des de 2007 ha impartit docència sobre medi ambient en turisme en l'antic Diplomat en Turisme i en l'actual Grau en Turisme. 

 Durant aquesta carrera professional ha sigut investigador principal o col·laborador en nombrosos projectes d'investigació, alguns internacionals, contractes d'I+D+I, així com projectes de cooperació en formació de formadors i investigació en el camp de l'ecologia aplicada a la gestió sostenible de fauna silvestre en ecosistemes i paisatges mediterranis i tropicals. Actualment és director del grup d'investigació en Ecologia Espacial i del Paisatge.

De 2001 al 2007 va exercir funcions de gestió acadèmica en els Vicerectorats d'Ordenació Acadèmica i en Infraestructures.