Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PARODI GONZALEZ, MANUEL ALEJANDRO

Curriculum breu
PARODI GONZALEZ, MANUEL ALEJANDRO
PARODI GONZALEZ, MANUEL ALEJANDRO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 1122
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Nascut a Alacant en 1969. Llicenciat en Sociologia ( especialitat en Mercadotécnia i Publicitat) en 1993. Diploma d'Estudis Avançats en Publicitat ( Formats publicitaris en radi). Doctorant en Dret Processal. Professor col·laborador en Master en Advocacia impartint Oratòria Forense. Professor col·laborador en Master de Comunicació i Indústries Creatives COMINCREA. Professor col·laborador de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza.  Professor Associat en Sociologia I on ha impartit Sociologia del Turisme en TADE, Sociologia del Medi ambient en Sociologia, Metodologia de Recerca aplicada al Turisme en Master de Turisme i Metodos de Recerca Social en GAP duarnte el curs 2016/2017. Professor de Sociologia de la Desviació en Criminologia i Teorias Criminològiques en DECRIM en el curs 2017/2018.

He impartit nombrosos cursos en Periodisme i Oratòria en la UA i en la UMH, així com conferències en diferents fòrums. 

Quant a l'activitat professional vaig començar la meua marxa en Antena 3 Radi passant per Radi Espanya, TV Alacant i Cadena SER. En premsa he sigut periodista en Diari AS i col·laborador en La Veritat entre uns altres. He dirigit el departament de Relacions Externes i Comunicació de l'Hercules CF SAD en Primera Divisió i vaig ser Regidor en l'Excm. Ajuntament d'Alacant entre 2011 i 2015.

Així mateix he dirigit el departament de Comunicació i Expansió d'UNAES Plataforma d'Advocats Especialistes des de 2017.