Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ORTUÑO GARRIGOS, ANA ISABEL

Curriculum breu
ORTUÑO GARRIGOS, ANA ISABEL
ORTUÑO GARRIGOS, ANA ISABEL
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
HUMANITATS CONTEMPORANIES
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Miguel Hernández d'Elx en 2001. Diplomada en Treball Social per la Universitat d'Alacant en 1997. Experta en Mediació i Orientació Familiar per la UNED en 2004. Educadora habilitada pel Col·legi Oficial d'Educadors/as Socials de Navarra en 2010.

Al llarg de la seua trajectòria formativa ha realitzat nombrosos cursos relacionats amb l'àmbit de la infància i l'educació tant formal com a informal; pràctiques formatives internacionals a Santiago de Cuba (1998), Cooperació Internacional en Chimbote-Perú (1999), Beques Leonardo de formació a Portugal i Itàlia, així com l'assistència i participació en diversos seminaris i jornades relacionades amb l'àmbit social. 

La seua trajectòria professional s'inicia en Creu Roja, en el programa d'Educació per a la Salut i Prevenció de la Violència (1999) passant a ser Coordinadora d'un Centre Juvenil Municipal gestionat per la mateixa entitat l'any 2000. Seguidament va treballar com a educadora en l'Associació Casa Oberta (2001), la qual es dedica a l'acompanyament de persones drogodependientes.

Com a treballadora social ha exercit funcions en el Programa d'Aliments de Creu Roja (2001), en el Centre Dona 24 hores (2002), en Programa de Dependència de l'Ajuntament de Barcelona (2008), etc... Al costat d'aquests treballs(ben simultàniament, bé en període d'excedència), s'ha encarregat des de 2002 de les funcions de treballadora social en el Servei de Punt de Trobada Familiar d'Alacant, fins 2021.

Des de febrer de 2021 s'encarrega de realitzar intervenció comunitària a través de la posada en marxa d'una IAP (intervenció-acció participativa) en la població de Sella (Alacant), així com de participar en el Pla d'Inclusió i Cohesió de Mónover (Alacant), també mitjançant l'aplicació d'una IAP.