Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MUÑOZ GUILLENA, RAFAEL

Curriculum breu
MUÑOZ GUILLENA, RAFAEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2965
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:

Formació acadèmica

 • DOCTORADO EN RECONOCIMIENTO INTERPRETACIÓN Y TRADUCCIÓN AUTOMÁTICA
  Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (30/05/2001)
 • Doctor Ingeniero en Informática
  Universidad de Alicante (01/05/2001)
 • Ingeniero Informático
  Universitat d'Alacant (01/06/1994)
 • Diplomado en Informática
  Universitat d'Alacant (01/02/1992)

Rafael Muñoz Guillena (Alacant, 1967). Catedràtic d'Universitat en el Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant.

Des de març de 2005 fins a juny del 2012 va ser director del Secretariat d'Internacionalització de la Recerca i Transferència de Tecnologia del Vicerectorat de Recerca, Desenvolupament i Innovació.

Entre les seues competències ha treballat en l'impuls de la transferència de coneixement a la societat tant en la forma de la divulgació científica com en la de contractes amb empreses o llicència de patents. També ha col·laborat en l'impuls de la creació d'empreses de base tecnològica i en el desenvolupament del Parc Científic d'Alacant, entre unes altres.

Des de juny de 2012 és vicerector de Campus i Sostenibilitat de la Universitat d'Alacant. Entre les seues activitats ha engegat el Projecte d'Urbanització del Parc Científic, ha desenvolupat un model d'espais per a una assignació dels mateixos d'acord a criteris de racionalització i eficienca. Ha modernitzat part dels sistemes de climatització del campus i ha desenvolupat un conjunt d'aules específiques per a diferents titulacions de la universitat que ha permès acostar els estudis a la realitat de l'activitat professional.

Des de febrer de 2020 és vicerector de Investigació i Transferencia de Coneixement de la Universitat d'Alacant.