Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MULERO GONZALEZ, JULIO

Curriculum breu
MULERO GONZALEZ, JULIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 1334
Telèfon:
+34 965903400 x 3531
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctor en Matemáticas
    Universidad de Murcia (25/07/2012)
  • Diploma de Estudios Avanzados
    Universidad de Murcia (17/07/2007)
  • Licenciatura en Matemáticas
    Universidad de Murcia (16/09/2005)

En el curs 2004/2005, vaig finalitzar la llicenciatura en Matemàtiques en la Universitat de Múrcia amb una nota de 3.22 obtenint el premi extraordinari de llicenciatura i establint els primers contactes amb el món de la recerca i la docència gràcies a una beca de col·laboració concedida pel Ministeri d'Educació i Ciència.

En el curs 2005/2006, vaig començar els meus estudis de doctorat en el programa Matemàtiques de la Universitat de Múrcia (amb esment de qualitat) sent beneficiari d'una beca FPI de la Fundació Sèneca durant el primer curs i d'una beca FPU del MEC a partir del segon any. Al juliol de 2012, vaig defensar la meua tesi amb esment europeu obtenint la qualificació d'apte cum laude. Els temes abordats en ella són d'interès científic en l'actualitat com a prova l'alt nombre de publicacions i congressos a nivell internacional.

Des del començament de la meua labor investigadora fins a l'actualitat, sóc membre d'un grup de recerca de la Universitat de Múrcia finançat per projectes de recerca a nivell nacional i regional. En aquest context, he publicat onze articles, tots d'ells publicats en revistes indexades en JCR, dos capítols en llibres i un llibre complet en l'editorial Academic Presss (Elsevier) sobre el principal tema de la meua recerca, els ordres estocàstics. A més, actualment sóc l'investigador principal d'un projecte emergent concedit pel govern de la Comunitat Valenciana.

Gràcies a les subvencions concedides en els projectes de recerca, he realitzat estades de recerca en centres d'alt prestigi internacional (Politècnic vaig donar Torino, Università degli Studi vaig donar Salern, Universitat de Cadis, Universitat de Múrcia) i participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals que m'han havent-me permès el contacte i la col·laboració amb professors reconeguts en aquest àmbit.

Paral·lelament, he enriquit la meua trajectòria científica assistint a nombrosos congressos, cursos, conferències nacionals i internacionals participant activament en ells no solament presentant els meus propis resultats sinó també en alguns comitès d'organització.

Quant a la labor docent, vaig començar en el curs 2007/2008 impartint 60 hores en la Universitat de Múrcia com a becari FPU. A continuació, vaig obtenir una plaça d'ajudant en el Departament de Matemàtiques de la Universitat d'Alacant i ha sigut en aquesta universitat on he desenvolupat la major part de la meua activitat docent. Al llarg d'aquests anys, he acumulat més de 1600 hores de docència.

Com a resultat d'aquesta activitat, he publicat tres monografies docents i he participat en diferents cursos i congressos orientats a la formació docent universitària. A més, he col·laborat en nombrosos projectes d'innovació docent actuant com a coordinador en algunes ocasions.

Addicionalment, realitze una intensa labor de divulgació de les matemàtiques en xarxes socials (per exemple, en Twitter @juliomulero) i en l'organització d'activitats divulgatives en el marc del Grup de Divulgació Matemàtica de la Universitat d'Alacant - Dimates (https://web.ua.es/es/dimates/grupo-de-divulgacion-matematica-de-la-universidad-de-alicante.html). Com a resultat d'aquesta labor he impartit nombroses conferències i he coordinat (i participat) en la publicació de dues monografies divulgatives per capítols.

Per a més informació, es pot consultar la meua pàgina web personal: https://personal.ua.es/es/julio-mulero/.