Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MORENO MARTINEZ, JUAN ANTONIO

Curriculum breu
MORENO MARTINEZ, JUAN ANTONIO
MORENO MARTINEZ, JUAN ANTONIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3589
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades
Grups:
Codi UNESCO:
560502 - Derecho civil

Formació acadèmica

 • DOCTOR EN DERECHO
  FACULTAD DE DERECHO - Universidad de Alicante (05/10/1988)
 • PREMIO EXTRAORDINARIO DOCTORADO
  UNIVERISDAD DE ALICANTE (01/01/1988)
 • LICENCIATURA EN DERECHO
  FACULTAD DE DERECHO - Universidad de Alicante (27/06/1984)
 • PREMIO EXTRAORDINARIO LICENCIATURA
  UNIVERISDAD DE ALICANTE (01/01/1984)

Catedràtic de Dret civil de la Universitat d'Alacant, les seues principals àrees de recerca són el Dret de Danys, la propietat intel·lectual i el Dret de la persona.

Ha sigut Investigador Principal de tres projectes de R+D+i del Ministeri d'Educació i Ciència i del Ministeri d'Economia i Competitivitat (dues en matèria de propietat intel·lectual i un sobre responsabilitat civil en l'àmbit familiar) i actualment dirigeix un Projecte PROMETEU concedit per la Generalitat Valenciana sobre “El mercat únic digital per a Europa: aspectes de Dret privat”, així com participa en altres dos projectes estatals.

Ha realitzat estades en prestigiosos centres de recerca, com la Universitat París II i l'Institut de Droit Vaig comparar de Paris.

La seua experiència investigadora s'ha vist reflectida en les seues publicacions científiques, tant monogràfiques, com en obres col·lectives i en revistes de reconegut prestigi.

Així mateix, és avaluador de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva del Ministeri d'Educació i membre del Consell de Redacció de nombroses revistes, tant nacionals com a internacional, entre les quals destaca la Revista de Dret Privat i Constitució.

Igualment, és Director del Departament de Dret civil de la Universitat d'Alacant, Coordinador Acadèmic del Màster Universitari en Dret de Danys de la mateixa universitat i Codirector de la Càtedra Benvingut Oliver sobre Dret Immobiliari i Registral. També va ser Codirector de la Càtedra Unesco de drets d'autor i drets connexos.