Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MOLINA VALERO, MIGUEL ANGEL

Curriculum breu
MOLINA VALERO, MIGUEL ANGEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3721
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

 • DOCTOR POR LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE. SOBRESALIENTE CUM LAUDE
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (29/01/2010)
 • DIPLOMA DE ESTUDIOS AVANZADOS EN INVESTIGACIÓN EDUCATIVA, DESARROLLO CURRICULAR Y PROFESIONAL
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (29/10/2007)
 • PROFESOR SUPERIOR DE MÚSICA. ESPECIALIDAD CLARINETE
  CONSERVATORIO SUPERIOR DE MÚSICA (16/07/2001)
 • CAPACITACIÓ DOCENT EN VALENCIÀ
  CONSELLERIA DE CULTURA, EDUCACIÓ I CIÈNCIA (08/01/2001)
 • DIPLOMADO EN MAESTRO-EDUCACIÓN MUSICAL. PREMIO EXTRAORDINARIO
  UNIVERSIDAD ALICANTE (17/07/1998)

És Diplomat en Magisteri (especialitat Educació Musical), Professor Superior de Música (Clarinet) i Doctor per la Universitat d'Alacant. Ha realitzat cursos de perfeccionament en Anàlisi Musical amb la professora Carmen Verdú i Javier Darias; harmonia amb Eduardo Terol; composició amb Javier Darias i clarinet amb Florit i Herrera. Posseeix el Premi Extraordinari de Diplomatura de Magisteri, el Premi Extraordinari de Grau Mitjà de conservatori i l'acreditació de l'Aneca d'Ajudant Doctor.

Va aconseguir la plaça de funcionari de carrera en el Cos de Mestres, especialitat Música, l'any 1999. Durant aquests anys ha impartit docència en Infantil, Primària i primer cicle d'Educació Secundària i ha ocupat càrrecs directius.

Des del curs 2002/2003 és Professor Associat en la Universitat d'Alacant, primer en el Departament d'Humanitats Contemporànies i posteriorment en Didàctiques Generals i Específiques, impartint diferents assignatures tant en la Diplomatura i Grau de Magisteri, com del Màster d'Educació Secundària.

Des del curs 2005/2006 ha participat ininterrompudament en els programes de Xarxes de la Universitat d'Alacant, que estan centrats en la recerca i innovació en docència universitària.

És membre del grup Música, Arts Escèniques, Patrimoni i Educació Musical (MAPEM). Les seues principals línies de recerca estan relacionades amb la Música i l'Educació.

Ha participat en diversos projectes de recerca finançats per la Consellería d'Educació de la Generalitat Valenciana i la Universitat d'Alacant.