Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MATEO CATALAN, LAURA

Curriculum breu
MATEO CATALAN, LAURA
MATEO CATALAN, LAURA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Experto Universitario en Adicción al juego, nuevas tecnologías y otras adicciones comportamentales
    Universidad de Valencia (01/06/2017)
  • Máster Dirección y Gestión de Recursos Humanos
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/07/2015)
  • Licenciatura en Psicología
    Universidad de Valencia (01/09/2002)

Sóc Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València i vaig començar a treballar en el món de la Comunicació l'any 2003. Durant 7 anys vaig treballar en el Departament de Comunicació i Imatge de l'Obra Social de Caja Mediterráneo.

Una vegada fora d'aquesta empresa em vaig especialitzar en Xarxes Socials cursant l'Expert Universitari en Direcció i gestió de Xarxes Socials en l'Empresa de la Universitat d'Alacant (CMUA). Vaig formar part de l'empresa que gestionava l'Expert durant 3 anys gestionant la part online a través de la plataforma educativa Moodle i portant, a més, la gestió de les xarxes socials entre altres tasques. 

Després de passar per alguna agència de màrqueting centrant-me majoritàriament al tema continguts, xarxes socials, però també com a Directora de Projectes, done el salt al món freelance enfocant-me principalment a la formació en aquests àmbits per a empreses i particulars. 

Durant diversos anys he treballat en formació i he seguit formant-me alhora cursant el Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans en la Universitat d'Alacant que em va permetre centrar-me també en el món de l'ocupació i la inserció laboral. 

És així com comence a conjuminar el meu vessant com a psicòloga i la part de màrqueting i em decidisc a especialitzar-me a través de l'Expert en Addiccions comportamentales: joc online i noves tecnologies per la Universitat de València el que em permet donar un plus al meu perfil i orientar-me cap als aspectes més psicològics i educatius de l'àmbit de les noves tecnologies. 

Actualment compagine la meua labor com a formadora per a diverses entitats i centres educatius amb la meua funció com a orientadora per al Programa PICE de Garantia Juvenil de la Cambra de comerç d'Alacant, la meua funció com a coordinadora en el Màster en Direcció i gestió d'empreses de la Universitat d'Alacant i el tutorizaje de programes d'Ocupació Jove per a la Fundació Esplai situada a Barcelona. 

Tot açò sense descurar la meua pròpia formació que està en contínua revisió i creixement.