Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ PUCHE, ANTONIO

Curriculum breu
MARTINEZ PUCHE, ANTONIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2556
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
GEOGRAFIA HUMANA
Instituts:
IU INVESTIGACIONS TURISTIQUES
IU INV. ESTUDIS SOC. AMERICA LLATINA
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Doctor en Geografía
    Universidad de Alicante (10/09/2010)
  • Grado de Licenciado.
    Universidad de Alicante. (29/04/1997)
  • Licenciado en Geografía.
    Universidad de Alicante. (01/06/1993)

Llicenciat en Geografia i Història (Especialitat Geografia). Professor Titular d'Universitat, del Dpto. de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant (UA). Doctor en Geografia Econòmica. Departament de Geografia Humana. Carretera de Sant Vicent S/N. 03080 Sant Vicent. Telèfon 965903420 i 600948671 antonio.martinez@ua.es
Director Acadèmic del Master Oficial de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELECTE-UA) i Vicepresident del Grup de Treball de Desenvolupament Local de l'Associació de Geògrafs Espanyols (GTDL-AGE). Director de GEOBINDEL (Observatori de Recerca de Desenvolupament Local i Geografia Econòmica), dins del grup de Recerca de Geografia Humana-UA. Membre de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques (IUIT) de la UA, i investigador de l'Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina (IUESAL) de la UA. Vicedegà d'Estudiants i Empresa de la Facultat de Filosofia i Lletres (2007-2010). Vicedegà de Turisme i Geografia de la Facultat de Filosofia i Lletres (2010-2011). Director acadèmic de l'extensió universitària de la seu Universitària de Villena (des de novembre de 2012 fins a febrer de 2017). Cofundador del Fòrum Econòmic i Social de Villena (2013-2015).
Membre del GATER, Grup d'Anàlisi de Territoris Rurals (òrgan consultiu) compost per les 5 Universitats Públiques Valencianes i la Conselleria d'Agricultura. Membre de l'equip de treball sobre Diagnòstics Territorials, AVALEM TERRITORI, (Universitats Castelló, València i Alacant, al costat del SERVEF), coordinat pel Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació de la UA. Vocal de la Junta Directiva del Col·legi de Geògrafs d'Espanya, sent responsable de l'àrea de formació i emprendimiento. Membre de grup Grup de Treball 13: Comunitats Rurals Intel·ligents de la Secretària d'Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital. SESIAD. Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Treballant sobre Despoblament Rural, representant al Col·legi de Geògrafs d'Espanya.
Format en la Maison Méditerranéenne dónes Sciences de l'Homme (Aix-Marseille Université – CNRS-França), ha sigut professor convidat en les Universitats de Lüneburg (Alemanya); l'Havana (Cuba); en les Universitats Colombianes del Valle (Cali), Universitat del Cauca (Popayán) i Nariño (Pastura) en Mestratge ; en les Universitats Equatorianes d'Universitat Politècnica Estatal del Carchi (Tulcán) i Universitat Tècnica de Manabí (Portoviejo). En la UTEC d'El Salvador. També en Institut du patrimoine culturel de l'Université Laval de Quebec (Canadà). I professor en Master Oficials (Desenvolupament Local i Geografia) en les Universitats d'Huelva, Granada i Salamanca; i en matèria de Turisme d'Interior en l'Escola d'Educació i Turisme de Castella i Lleó (Àvila).
Membre del Comitè Científic de les Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana, celebrades tots els anys (desembre), en la Universitat de València, al costat d'IIDL-UV, SERVEF, ADLYPSE i Diputació de València. Membre del Comitè Científic de l'IV Congrés Internacional de Desenvolu