Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ MARTINEZ, NURIA

Curriculum breu
MARTINEZ MARTINEZ, NURIA
MARTINEZ MARTINEZ, NURIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN DERECHO
    Escuela de Doctorado (27/07/2018)
  • LICENCIATURA EN CIENCIAS POLÍTICAS Y DE LA ADMINISTRACIÓN
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ DE ELCHE (13/10/2014)
  • LICENCIATURA EN DERECHO
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (26/11/2013)

Nuria Martínez Martínez és Professora Ajudant Doctora en el Departament de Dret civil de la Facultat de Dret de la UA i compta amb l'acreditació a Contractada Doctora. Va obtenir el grau de Doctora en Dret amb esment de Doctor internacional per la mateixa Universitat, en defensar i obtenir la màxima qualificació en la seua tesi titulada Les finalitats educatives i d'investigació com a límit al dret d'autor, publicada per la prestigiosa editorial Dykinson l'any 2018. Va poder finançar el seu període doctoral per mitjà de la concessió d'una Ajuda per a la contractació de personal investigador en formació de caràcter predoctoral, Programa VALi+d, concedida per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la posterior obtenció d'unaAyuda per a la Formació de Professorat Universitari (FPU) concedida pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Llicenciada en Dret per la UA i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UMH, la seua línia d'investigació se centra en la Propietat Intel·lectual, perquè és especialista en la matèria a conseqüència de l'obtenció del títol de Màster Magíster Lvcentinvs en Propietat Industrial i Intel·lectual i Noves Tecnologies per la UA.

En matèria investigadora, cal destacar el reconeixement d'un sexenni d'investigació (CNEAI). Ha sigut membre dels següents projectes d'investigació: «Els desafiaments plantejats per la intel·ligència artificial en l'àmbit de la responsabilitat civil» concedit per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat digital de la Comunitat Valenciana (2021-2022); «La irrupció de la Intel·ligència Artificial en el Dret de danys i la seua adaptació a les noves tecnologies», finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació (2021-2024) i «La nova era dels algorismes i la Intel·ligència Artificial i la seua tutela jurídic-privada en el marc de la Unió Europea», finançat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat digital de la Comunitat Valenciana (2023-2026). Així mateix, és membre del Grup d'Investigació en Propietat Intel·lectual (VIGROB-214), del Grup d'Investigació en Dret i Noves Tecnologies (VIGROB-347) i del Grup d'Investigació en matèria de responsabilitat extracontractual, tots ells de la Universitat d'Alacant. Ha realitzat dues estades d'investigació: una predoctoral de 3 mesos en la Università degli Studi di Perusa (2015) i una postdoctoral de 2 mesos en la Universidade de Coïmbra (2019). Fruit de la seua investigació, ha publicat articles en revistes de reconegut prestigi i capítols en obres col·lectives. Així mateix, ha difós la seua investigació mitjançant la seua participació en congressos nacionals i internacionals.

Ha impartit docència en els Graus en Turisme, TADE, Treball Social, Criminologia, Dret i DERRI, així com en màsters especialitzats en propietat intel·lectual, com el Màster en Dret de la Societat Digital de la Universitat d'Alacant.

En l'àmbit de gestió, actualment és la Coordinadora adjunta de Mobilitat de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant, així com la Secretària del Màster Universitari en Dret de Danys de la mateixa Universitat.