Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARQUES DE ALMEIDA BOUIX, ANDREA

Curriculum breu
MARQUES DE ALMEIDA BOUIX, ANDREA
MARQUES DE ALMEIDA BOUIX, ANDREA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
FILOLOGIES INTEGRADES
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Licenciado en Filología Francesa
    Universidad de Alicante (31/12/2007)

Andréa Marques d'Almeida Bouix va començar els seus estudis de lletres en la "Universidade Estadual de Santa Creu"(UESC) en Ilhéus-Bahia, Brasil. És llicenciada en Filologia Francesa per la Universitat d'Alacant (any 2007).

Professora Associada de francès com a llengua estrangera en el departament de Filologies Integrades de la Universitat d'Alacant impartint assignatures en el grau de Traducció i Interpretació, en el Grau en Maestro en Educació Primària, en el Grau de Turisme  i en el Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes.

Comparteix la seua dedicació universitària amb l'exercici de la docència com a professora en un col·legi d'ensenyament Secundari on actua des de l'any 2008. Obté en 2012 el Reconeixement de Suficiència Investigadora pel Departament de Filologies Integrades, en el programa Llengües Cultures i les seues Traduccions en l'Àmbit Mediterrani, àrea de coneixement Filologia Francesa. Ha participat en activitats científica realitzades en la Universitat d'Alacant des de 2017 fins a 2019 en el projecte: Discursos, Textos, Contextos i Interculturalitat en els Estudis Francòfons. A més, ha participat del  programa XARXES-I3CE de Recerca en docència Universitària 2017-18 convocat pel Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa i organitzat per l'Institut de Ciències de l'Educació, en el projecte de recerca i innovació denominat: La lectura en veu alta com a estratègia de motivació en l'ensenyament/aprenentatge de les llengües i literatures estrangeres.

Actualment és doctoranda en el programa de Filosofia i Lletres, linea de recerca d'Estudis Literaris duent a terme el projecte de tesi doctoral: La re-escriptura mestissa del mite de Salomé en els personatges femenins de Jorge Estimat”.

Així mateix ha d'assenyalar-se que en diverses etapes de la seua carrera professional, donada un vessant de la seua formació, Andréa Marques ha exercit com a  assessora lingüística i traductora en  l'el àmbit turístic en empreses de la província d'Alacant i a  Brasil.