Salvador Enrique Maestre Pérez és Doctor en Ciències Químiques, després de cursar el programa de doctorat de Ciències dels Aliments a la Facultat de Ciències de la UA. Actualment treballa com a professor de Ciència i Anàlisi d'Aliments al Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, a l'area de Nutrició i Bromatologia. A més, pertany a el grup de recerca Anàlisi dels Aliments, Química Culinària i Nutrició de l'esmentada Universitat, grup en el qual desenvolupa la seva faceta investigadora des de fa més de deu anys. Les línies de recerca en què ha participat són: la caracterització i desenvolupament de sistemes d'introducció de mostres per anàlisi elemental emprant tècniques d'anàlisi espectromètriques de Plasma Acoblat per Inducció; l'anàlisi de la fracció del greix d'aliments com ara l'ametlla i el cacauet; i l'ús de la radiació ultraviolada com a eina per augmentar la vida útil de productes alimentaris.
Salvador Enrique Maestre Pérez és Doctor en Ciències Químiques, després de cursar el programa de doctorat de Ciències dels Aliments a la Facultat de Ciències de la UA. Actualment treballa com a professor de Ciència i Anàlisi d'Aliments al Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, a l'area de Nutrició i Bromatologia. A més, pertany a el grup de recerca Anàlisi dels Aliments, Química Culinària i Nutrició de l'esmentada Universitat, grup en el qual desenvolupa la seva faceta investigadora des de fa més de deu anys. Les línies de recerca en què ha participat són: la caracterització i desenvolupament de sistemes d'introducció de mostres per anàlisi elemental emprant tècniques d'anàlisi espectromètriques de Plasma Acoblat per Inducció; l'anàlisi de la fracció del greix d'aliments com ara l'ametlla i el cacauet; i l'ús de la radiació ultraviolada com a eina per augmentar la vida útil de productes alimentaris.