Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MACIA ORTUÑO, MARINA

Curriculum breu
MACIA ORTUÑO, MARINA
MACIA ORTUÑO, MARINA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
INVESTIGADOR/A PREDOCTORAL
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster en Filología y Tradición Clásicas
    UNIVERSIDAD DE GRANADA (30/09/2019)
  • Graduat en Humanitats
    Facultad de Filosofía y Letras (20/06/2017)

Graduada en Humanitats per la Universitat d'Alacant (2017). Màster en Filologia i Tradició Clàssiques per la Universitat de Granada (2019), doctoranda en Filosofia i Lletres per la Universitat d'Alacant. Becària de l'Àrea de Filologia Llatí dins del Departament de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina

 Recentment admesa en el Programa Propi de la UA, es troba actualment en els seus últims anys de doctorat, mentre treballa en la UA com a Investigadora Predoctoral gràcies a la beca-contracte oferida pel Vicerectorat d'Investigació i Transferència de coneixement per al Foment de la I+D+I de la Universitat d'Alacant.

També per la mateixa universitat, va obtenir en 2018 el Premi Extraordinari de Final de Grau, així com  el segon premi en la convocatòria de Treballs de Fi de Grau en perspectiva de gènere de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant amb el treball titulat: Paraules no dites, paraules no escrites. Les filòsofes en l'Antiguitat.

La línia d'investigació de la seua tesi es basa en l'edició crítica de textos llatins medievals, concretament en la traducció de l'obra completa de Iacobus Egidii o Jaume Gil, un autor medieval del segle XV la producció del qual es va centrar en abordar temes de gran importància filosòfica-religiós, pròpies de l'Edat mitjana.