Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  LOPEZ SANCHEZ, CRISTINA

Curriculum breu
LOPEZ SANCHEZ, CRISTINA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3590
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
560502 - Derecho civil

Formació acadèmica

  • Doctora en Derecho
    Facultad de Derecho Universidad de Alicante (20/07/2001)
  • Licenciada en Derecho
    Facultad de Derecho Universidad de Alicante (27/02/1996)

Professora Titular de Dret Civil de la Universitat d'Alacant amb dos sexennis de recerca, ha desenvolupat la seua activitat investigadora en diferents àmbits del Dret Civil, com el Dret de danys, els menors i la propietat intel·lectual. Actualment es troba en comissió de serveis en la Universitat Miguel Hernández. 

Ha dut a terme estades en la Université Pantheon-Assas i l'Istituto de Droit Vaig comparar (París) i en la Facoltà vaig donar Giurisprudenza de la Universitá La Sapienza (Roma) i ha participat en quatre Projectes de R+D finançats pel Ministeri d'Educació i Ciència (Ciència, Innovació i Universitats). En l'actualitat és investigadora principal d'un d'aqueixos Projectes i membre d'un Projecte Prometeu de la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esport.

És avaluadora de Projectes de Recerca de l'ANEP i  Vocal de la Comissió Assessora de Dret civil Valencià (i amb anterioritat de la Comissió de Codificació Civil Valenciana).

Ha exercit diversos càrrecs de gestió: vicedegana d'ordenació docent i acadèmica (6 mesos, Universitat d'Alacant), i actualment és vicedegana del Grau en Dret modalitat semipresencial (UMH).