Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  LOPEZ SANCHEZ, CRISTINA

Curriculum breu
LOPEZ SANCHEZ, CRISTINA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3590
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN METODOLOGÍA FUENTES E INSTITUCIONES JURÍDICAS
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (20/07/2001)
  • Doctora en Derecho
    Facultad de Derecho Universidad de Alicante (20/07/2001)
  • Licenciada en Derecho
    Facultad de Derecho Universidad de Alicante (27/02/1996)

Professora Titular de Dret Civil de la Universitat d'Alacant amb cuatre sexennis (tres de recerca i un de transfèrencia del coneixement) ha desenvolupat la seua activitat investigadora en diferents àmbits del Dret Civil, com el Dret de danys, els menors i la propietat intel·lectual. Actualment es troba en comissió de serveis en la Universitat Miguel Hernández, on a més és Directora de la Cátedra Clínica Juridica i Directora de l'Àrea de Gestió del Coneixement i la Propietat Intel·lectual (SGI-OTRI).

Ha dut a terme estades en la Université Pantheon-Assas i l'Istituto de Droit Vaig comparar (París) i en la Facoltà vaig donar Giurisprudenza de la Universitá La Sapienza (Roma) i ha participat en quatre Projectes de R+D finançats pel Ministeri d'Educació i Ciència (Ciència, Innovació i Universitats). En l'actualitat és investigadora principal d'un d'aqueixos Projectes i membre d'un Projecte Prometeu de la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esport.

És avaluadora de Projectes de Recerca de l'ANEP i  Vocal de la Comissió Assessora de Dret civil Valencià (i amb anterioritat de la Comissió de Codificació Civil Valenciana).

Ha exercit diversos càrrecs de gestió: vicedegana d'ordenació docent i acadèmica (6 mesos, Universitat d'Alacant), i actualment és vicedegana del Grau en Dret modalitat semipresencial (UMH).