Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  LLOPIS PASCUAL, FERNANDO ENRIQUE

Curriculum breu
LLOPIS PASCUAL, FERNANDO ENRIQUE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2534
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN RECONOCIMIENTO INTERPRETACIÓN Y TRADUCCIÓN AUTOMÁTICA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (06/05/2003)
  • Doctor en Informática
    Universidad de Alicante (01/05/2003)
  • Licenciado en Informática
    Universidad Politécnica de Valencia (25/10/1991)
  • Diplomado en Informática
    Universidad Politécnica de Valencia (25/07/1988)

Estudi en la Universitat Politècnica de València  la diplomatura en Informàtica de Gestió i la llicenciatura en Informàtica de Gestió. Complementa els estudis de Llicenciatura amb el treball com a professor en una acadèmia i posteriorment com a becari de la Universitat. Una vegada finalitzats els meus estudis universitaris exerceix funcions de consultor informàtica en l'empresa Price Waterhouse i d'analista d'aplicacions en la Generalitat Valenciana.

En el curs 1992-1993 pas a  ser professor associat a temps complet en la Universitat Politècnica de València. En el curs següent inici la meua relació acadèmica amb la Universitat d'Alacant on en l'actualitat ejerco com a professor titular d'Universitat .  La meua labor docent s'ha orientat inicialment cap a l'ensenyament de la programació, en la qual ha publicat tres llibres dirigits a la introducció a la programació d'ordinadors. En una segona etapa em dedique a l'ensenyament de les metodolgías de desenvolupament d'aplicacions, camp en el qual també he escrit dos llibres

 

He exercit diversos càrrecs acadèmics dins del seu departament (Llenguatges i Sistemes Informàtics) i en l'Escola Politècnica Superior, de la qual que vaig ser director des de maig de 2005 a maig de 2013.

He realitzat treballs sobre la lluita contra la violència de géenro des de l'aula, sent reconocidio el trabajopor el premi “Meninas contra la violència de gènere” atorgat per la delegació del govern en Valenciana..