Professora titular d'Edafologia i Química Agrícola. Pertany al grup d'investigació de Química Agrícola. La seua activitat investigadora s'ha centrat en el coneixement del sòl i la seua influència en el desenvolupament vegetal. Ha impartit multitud d'assignatures de llicenciatura, grau, màster i doctorat relacionades amb l'edafologia, la fertilitat del sòl, les relaciones sòl-planta, medi ambient i sostenibilitat. En la Universitat d'Alacant ha exercit així mateix diversos càrrecs de gestió: Secretària de la Facultat de Ciències, Directora de Secretariat de Pla Estratègic, Directora de Secretariat d'Estudis, Directora del Centre de Formació Contínua i, en l'actualitat, Directora del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia
Professora titular d'Edafologia i Química Agrícola. Pertany al grup d'investigació de Química Agrícola. La seua activitat investigadora s'ha centrat en el coneixement del sòl i la seua influència en el desenvolupament vegetal. Ha impartit multitud d'assignatures de llicenciatura, grau, màster i doctorat relacionades amb l'edafologia, la fertilitat del sòl, les relaciones sòl-planta, medi ambient i sostenibilitat. En la Universitat d'Alacant ha exercit així mateix diversos càrrecs de gestió: Secretària de la Facultat de Ciències, Directora de Secretariat de Pla Estratègic, Directora de Secretariat d'Estudis, Directora del Centre de Formació Contínua i, en l'actualitat, Directora del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia