Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GRAO GIL, OLGA

Curriculum breu
GRAO GIL, OLGA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
EDIFICACIO I URBANISME
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas. Especialidad en Construcciones Civiles, Edificación y Dibujo
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (27/06/2020)
  • DOCTORADO EN INVESTIG. EN ARQUITECTURA Y URBANISMO SOSTENIBLES
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (14/06/2017)
  • Diploma de Estudios Avanzados (DEA)
    Universidad de Alicante (14/06/2017)
  • ARQUITECTA (especialidades Edificación y Urbanismo)
    Universidad Politécnica Valencia (06/09/1999)

Arquitecta per la Universitat Politècnica de València (1999) i Doctora en Arquitectura i Urbanisme Sostenibles per la Universitat d'Alacant (2017), amb menció cum laude per la tesi "Gènesi i evolució de la façana marítima urbana d'Alacant: diàleg ciutat i mar" .

Amb més de vint anys de desenvolupament professional a diverses empreses i estudis d'arquitectura a Espanya ia l'estranger, des del 2017 compagina la tasca d'arquitecta amb la docència. És professora associada del Departament d'Edificació i Urbanisme de la Universitat d'Alacant, on ha impartit docència a les assignatures d'Urbanisme 1, 2, 3 i 5 (2n, 3r i 4t curs del Grau en Fonaments de l'Arquitectura), així com a el Màster en Territori, Urbanisme i Sostenibilitat ambiental dins el marc de l'economia circular.

Membre del grup de recerca Urbanística i ordenació del territori a l'espai litoral, el seu camp de recerca se centra en l'estudi de les façanes marítimes urbanes, els estudis de gènere, així com recentment els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).