Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GIMENEZ MONZO, DANIEL

Curriculum breu
GIMENEZ MONZO, DANIEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2663
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

 • Doctor en Salud Pública
  Universidad Miguel Hernández de Elche (20/07/2016)
 • Graduado en Nutrición Humana y Dietética
  Universidad de Alicante (01/07/2011)
 • Máster en Salud Pública
  Universidad Miguel Hernández de Elche (01/07/2010)
 • Técnico Superior en Dietética
  I.E.S. La Melva (01/07/2006)

Doctor en Salut Pública (Universitat Miguel Hernández d'Elx, excel·lent cum laude), Màster en Salut Pública (Universitat Miguel Hernández d'Elx), Graduat en Nutrició Humana i Dietètica (Universitat d'Alacant), Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica (Universitat d'Alacant), i Tècnic Superior en Dietètica (I.E.S. LA Melva, Elda).

Dietista-nutricionista en clínca privada (2016-Actualitat) Amb una dilatada experiència en nutrició esportiva professional, dietes personalitzades per a pèrdua/guany de pes saludable, dietes per a patologies, veganisme i vegetarianismo. Educador nutricional (xarrades, tallers, ponències, conferències) per a empreses i organisme públics, divulgador científic des de l'any 2009 en nutrisfera.es

Professor associat en la Universitat d'Alacant (2016-Actualitat) amb docència en epidemiologia nutricional, educació nutricional, salut pública i nutrició esportiva en grau i post-grau. 

Vaig començar com a investigador l'any 2007, en aqueix any i gràcies a una beca de concurs públic per a tècnics superiors en dietètica de la Generalitat Valenciana (BFPTAI, 2 anys a temps complet), vaig començar a treballar en la Unitat d'Epidemiologia de la Nutrició de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (IP Jesús Vioque López) investigant en Salut Pública i Epidemiologia Nutricional (relaciones dieta-salut) molt abans d'obtenir la titulació superior, per això de manera paral·lela a la meua activitat investigadora vaig estudiar la Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica en la Universitat d'Alacant (2006 -2009), vaig treballar per alC IBER d'Epidemiologia i Salut Pública (1,2 anys a temps complet, concurs de mèrits), i vaig gaudir de diverses beques d'investigació de concurs públic (6 mesos a temps complet). Vaig obtenir un Màster Oficial en Salut Pública (2010) i el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2011). La beca pre-doctoral VALI+D (concurs públic, 3 anys a temps complet), em va donar l'oportunitat de treballar definitivament en la meua tesi la qual vaig defensar al juliol de 2016 moment a partir del qual vaig començar en la Universitat d'Alacant com a professor associat i com a dietista nutricionista en clínica privada. 
 
9 anys com a investigador en EPINUT (he participat en el Projecte INMA, en Eureye, i en PREDIMED+DM entre altres), autor en 11 articles (10 en JCR: 2 articles en Q1, 4 articles en Q2, 3 articles en Q3; 1 article en Q4, 1 article en SJR en Q4) i col·laborador en 7 articles (projecte INMA), 55 comunicacions en congressos nacionals i internacionals, investigador amb un índex H de 8 en Scopus i Web Of Scince (FECYT). Com a professor associat 1057 hores de docència (215 hores anuals de mitjana) i 700 hores com a tutor de pràctiques curriculars i extracurriculars, des de l'any 2016.