Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GAVILAN MARTIN, DIEGO

Curriculum breu
GAVILAN MARTIN, DIEGO
GAVILAN MARTIN, DIEGO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Humanidades: Arte, Literatura y cultura contemporáneas
    Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (15/06/2022)
  • Programa de Doctorado en Investigación Educativa
    Universidad de Alicante (18/10/2021)
  • Experto Universitario en Artes Visuales, Fotografía y Proyecto Personal
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (22/02/2018)
  • Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria, Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas
    Facultad de Educación de la Universidad de Alicante (30/07/2014)
  • Licenciado en Filosofía y Letras
    Universitat d'Alacant (01/06/1992)

Professor associat de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant on impartisc les assignatures de “Teoria i Història de l'Educació” en els Graus de Maestro en Educació Infantil i Educació Primària i “Societat, Família i Educació” en el Màster de Professorat de Secundària. Així mateix, he impartit “Disseny Curricular i Aules Digitals” en els Graus de Maestro en Educació Infantil i Educació Primària. En l'actualitat realitze el doctorat en integració de gènere en la docència universitària. Màster de Professorat en Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Engonals, i Llicenciat en Geografia i Historía per la Universitat d'Alacant.

Tinc 8 anys d'experiència docent en l'àmbit universitari, en centres de formació professional, en centres educatius d'Educació Secundària i Batxillerat, i en acadèmies. Sóc professor homologat pel SERVEF, el SEF i el SEPE de diferents certificats de professionalitat.

Participe en diferents projectes de recerca nacionals i internacionals com el  “Projecte d'Atenció a les Oportunitats de Gènere en l'Educació Superior” i les “Xarxes de Recerca en Docència Universitària”.

He publicat articles i capítols de llibres vinculats amb la convivència, el conflicte i la violència escolar, així com en la perspectiva del gènere en l'Educació Superior. Igualment he presentat comunicacions en congressos internacionals com l'organitzat per l'European Educational Research Association.