Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GARCIA MIRETE, CARMEN MARIA

Curriculum breu
GARCIA MIRETE, CARMEN MARIA
GARCIA MIRETE, CARMEN MARIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3844
Telèfon:
+34 965903400 x 3824
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A CONTRACTAT/ADA DOCTOR/A
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctor en Derecho
    Universidad de Alicante (15/06/2012)
  • DOCTORADO EN METODOLOGÍA, FUENTES E INSTITUCIONES JURÍDICAS
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (15/06/2012)
  • Licenciatura en Derecho
    Universidad Cardenal Herrera CEU (12/07/2003)

Professora de Dret internacional privat i Vicedegana de Qualitat i Innovació Docent en la Facultat de Dret.

Investigadora Principal en el Projecte "Justicia digital para asuntos transfronterizos" PID2021-126056OA-I00 financiado por Ministeri de Ciéncia e Innovació, l'Agencia Estatal d' Investigació y el FEDER de la UE.

Doctora en Dret per la Universitat d'Alacant amb menció de Doctorat Europeu i Internacional per la Tesi doctoral “L'adaptació de les bases de dades electròniques internacionals al principi de territorialitat: el mercat afectat” dirigida pel Professor Manuel Desantes Real i defensada en 2012 (excel·lent cum laude). Pel treball defensat en el seu Diploma d'Estudis Avançats, la Diputació Provincial d'Alacant li va atorgar el premi Juan Gil-Albert en 2006. Llicenciada en Dret per la Universitat Cardenal Herrera CEU (Elx, 2003), va rebre el premi Ocàs al rendiment acadèmic.

Publicacions en matèria de Dret internacional privat, tecnologies de la informació i comunicació o cooperació jurídica internacional, entre altres.

Ha realitzat diverses estades en centres d'investigació: L'Institut Max Planck Institute de Dret internacional privat (Hamburg), L'Institut Max Planck de Propietat intel·lectual i Dret de la Competència (Munic), l'Institut Suís de Dret Comparat (Lausana) i el curs de Dret internacional privat en l'Acadèmia de Dret internacional (la Haia).

Té experiència docent en estudis de grau (Dret, Relacions Internacionals, ADE), estudis de postgrau (Màster en Societat Digital, Màster d'Advocacia, Màster en Comunicació Digital, Màster en Comerç internacional, Magister Lvcentinvs, Doctorat) i en cursos de formació en anglés i valencià.

Membre de l'Associació Espanyola de Professors de Dret internacional i Relacions Internacionals. Realitza activitats d'assessorament i transferència de tecnologia en matèria de Dret internacional privat.