Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GARCIA LLOPIS, CELIA

Curriculum breu
GARCIA LLOPIS, CELIA
GARCIA LLOPIS, CELIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3791
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
OPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA
Instituts:
IU FISICA APLICADA A LES CIENCIES Y LE
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN FISICAS
    UNIVERSIDAD DE VALENCIA (22/12/2003)
  • Licenciada en Ciencias Físicas.
    Universidad de Valencia. (01/09/1996)

Llicenciada en Ciències Físiques (1996) per la Universitat de València i Doctora en Física (2003) per la Universitat de València. Becària d'Investigació (1997-1999) i Ajudant d'EU (1999-2001) en el Departament Interuniversitari d'Òptica de la Universitat d'Alacant, Ajudant d'Universitat (2001-2002) i TEU (2002-08) en el Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia de la Universitat d'Alacant (UA). Des de 2008 sóc Titular d'Universitat en aquest últim departament.

Des de l'any 1999, en el qual vaig passar a ocupar una plaça d'ajudant en el Dept. Interuniversitari d'Òptica de la UA, he impartit docència tant en pràctiques com en teoria i problemes en diferents assignatures (12 en total) de les titulacions: Grau en Òptica i Óptometría, Màster en Optometria Avançada i Salut Visual, Enginyeria Tècnica de Telecomunicació i Màster en Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat d'Alacant.

Des de la meua incorporació a la (UA) la meua activitat investigadora s'ha centrat en el camp de l'Holografia fonamentalment en els materials de registre hologràfic. Altres temes d'investigació en els quals he participat són visió i optometria, concretament en la caracterització i disseny de lents intraoculars, i en l'ensenyament de l'Òptica en la Universitat. Els principals assoliments científics obtinguts en tots aquests camps han sigut transmesos a la comunitat científica a través dels mitjans de difusió habituals, publicant 40 articles en revistes científiques (27 en revistes incloses en el JCR), presentant més de 60 comunicacions i ponències en congressos nacionals i internacionals, així com diverses treballs per a l'obtenció del PFCs, TFGs, TFMs, etc. Per al desenvolupament de la investigació realitzada he participat en un total de 22 projectes, dels quals he sigut investigador principal de 2. També he participat en 23 ajudes a grups d'investigació, xarxes temàtiques i altres ajudes finançades pel Ministeri d'Educació i Ciència, la Generalitat Valenciana i la UA.

Altres aspectes de la meua trajectòria a destacar són els següents: Secretària del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia de la UA des de 2008 fins a 2018; coordinadora del Màster en Optometria Clínica i Visió des de 2012 fins a 2015 i coordinadora del Màster en Optometria Avançada i Salut Visual des de 2015 fins a 2018 i coordinadora del Grau en Òptica i Optometria des de 2019 fins a l'actualitat.