Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GARCIA BOTELLA, MARIA ESTELA

Curriculum breu
GARCIA BOTELLA, MARIA ESTELA
GARCIA BOTELLA, MARIA ESTELA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • Doctor en Geografía
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (27/07/2021)
  • perqué ha superat els 30 crédits previstos al programa de diploma universitari de postgrau corresponent, organitzat peí Servei de Sistemes d'lnformació Geográfica i Teledetecció (SIGTE) i la Fundació
    Universitat de Girona (01/09/2003)
  • Licenciada en Geografía
    Universitat d'Alacant (15/10/1997)

Doctora en Geografia Física i Ordenació del Territori, en 2021 per la Universitat d'Alacant, amb la tesi titulada “Variables d'informació geogràfica  en Estudis d'Inundabilitat en xicotetes conques alterades del sud-est peninsular” (qualificació de "Excel·lent cum laude").

Llicenciat en Geografia en 1997 per la Universitat d'Alacant i curs d'especialista UNIGIS (2003).

De 1997 a 1998 va participar en la classificació de les Vies Pecuàries de 13 termes municipals de la Regió de Múrcia en l'empresa Madrilenya INGEMISA. Ha rebut diverses beques com la de l'Institut de cultura Juan Gil Albert d'Alacant (1999), Sistema d'Informació geogràfica de la Universitat d'Alacant (SIGUA) 2000 a 2004 o el projecte Ramón Llull per a la creació d'una aplicació per a la gestió cadastral en 2010).

En l'actualitat és tècnica especialista en cartografia i Sistemes d'Informació geogràfica (SIG) en l'empresa Cota Ambiental, S.L.P. des de 2004, consultora en ordenació del territori i medi ambient, amb la qual desenvolupa labors d'assistència tècnica a ajuntaments de la Comunitat Valenciana, participant en nombrosos instruments d'ordenació del territori i urbanisme, tant de caràcter municipal com supramunicipal en diverses comunitats autònomes d'Espanya.

Des de l'any 2011 és professora associada de l'àrea de Geografia Física del departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física, on imparteix assignatures relacionades amb cartografia i SIG. Així ha dirigit nombrosos treballs de fi de grau i treballs de fi de màster en aquestes matèries. Des de 2015 forma part del grup d'investigació de la Universitat d'Alacant: MEDSPAI. Les seues principals línia d'investigació se centra en l'anàlisi d'Ordenació del Territori i Riscos Naturals (inundabilitat).