Llicenciat en Medicina i Cirurgia, llicenciat en Antropologia Social i Cultural, i Dietista clínic.
Doctor per la Universitat d'Alacant, amb la qualificació d'excel·lent cum laude. Va realitzar els seus estudis de doctorat investigant en el camp de la Nutrició i Dietètica de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, al qual dedica actualment la seua activitat clínica.
Catedràtic de Processos Sanitaris en l'Institut Leonardo da Vinci d'Alacant (nº 1 de la seua oposició), on és Cap del Departament de Sanitat i Imparteix l'assignatura de Dietoteràpia.
Professor Associat en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant.
Coordinador de l'assignatures "Dietoteràpia I" i “Nutrició i Dietètica en persones amb discapacitat”, corresponent al Grau de Nutrició Humana i Dietètica, única assignatura d'aquesta categoria que s'ofereix a Espanya.
Coordinador de l'Assignatura "Suport Nutricional en Situacions Especials", del Màster Oficial de Nutrició i Alimentació de la Universitat d'Alacant.
Assessor Nutricional en el Centre Ocupacional Terramar d'Alacant i en l'Associació de Persones amb Espina Bífida i Hidrocefàlia de la Província d'Alacant.
Director del títol d'Expert Universitari en Teràpies Naturals, de la Universitat de Barcelona.
Entre les seues principals publicacions científiques, producte de la seua experiència en els àmbits clínic i docent, destaquen els següents llibres: Dietotecnia (2008), Nutrició i Dietètica en la discapacitat (APSA, 2005), Alimentació adaptada a problemes de salut (Avante Clar, 2010), Promoció de la salut i suport psicològic al pacient (Thomson-Paraninfo, 2006), Nutrició clínica de l'adult (Universitat d'Alacant), Nutrició en persones amb discapacitat, malalties rares i situacions de dependència (Universitat d'Alacant), i Dietotecnia clínica (Universitat d'Alacant).
Llicenciat en Medicina i Cirurgia, llicenciat en Antropologia Social i Cultural, i Dietista clínic.
Doctor per la Universitat d'Alacant, amb la qualificació d'excel·lent cum laude. Va realitzar els seus estudis de doctorat investigant en el camp de la Nutrició i Dietètica de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, al qual dedica actualment la seua activitat clínica.
Catedràtic de Processos Sanitaris en l'Institut Leonardo da Vinci d'Alacant (nº 1 de la seua oposició), on és Cap del Departament de Sanitat i Imparteix l'assignatura de Dietoteràpia.
Professor Associat en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant.
Coordinador de l'assignatures "Dietoteràpia I" i “Nutrició i Dietètica en persones amb discapacitat”, corresponent al Grau de Nutrició Humana i Dietètica, única assignatura d'aquesta categoria que s'ofereix a Espanya.
Coordinador de l'Assignatura "Suport Nutricional en Situacions Especials", del Màster Oficial de Nutrició i Alimentació de la Universitat d'Alacant.
Assessor Nutricional en el Centre Ocupacional Terramar d'Alacant i en l'Associació de Persones amb Espina Bífida i Hidrocefàlia de la Província d'Alacant.
Director del títol d'Expert Universitari en Teràpies Naturals, de la Universitat de Barcelona.
Entre les seues principals publicacions científiques, producte de la seua experiència en els àmbits clínic i docent, destaquen els següents llibres: Dietotecnia (2008), Nutrició i Dietètica en la discapacitat (APSA, 2005), Alimentació adaptada a problemes de salut (Avante Clar, 2010), Promoció de la salut i suport psicològic al pacient (Thomson-Paraninfo, 2006), Nutrició clínica de l'adult (Universitat d'Alacant), Nutrició en persones amb discapacitat, malalties rares i situacions de dependència (Universitat d'Alacant), i Dietotecnia clínica (Universitat d'Alacant).