Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GALIANA MERINO, JUAN JOSE

Curriculum breu
GALIANA MERINO, JUAN JOSE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 9636
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU FISICA APLICADA A LES CIENCIES Y LE
Grups:

Formació acadèmica

  • Ingeniero Técnico de Telecomunicación, especialidad en Sistemas Electrónicos
    Escuela Politécnica Superior (Universidad Miguel Hernández de Elche) (23/10/2009)
  • DOCTORADO EN INFORMÁTICA APLICADA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (04/07/2001)
  • Licenciado en Ciencias Físicas
    Facultad de Física (Universidad de Valencia) (26/09/1996)
  • Ingeniero en Electrónica
    Facultad de Física (Universidad de Valencia) (25/12/1995)

Juan José Galiana-Merino és Enginyer en Electrònica (1995) i Llicenciat en Ciències Físiques (1996) per la Universitat de València, i Enginyer Tècnic de Telecomunicació especialitat en Sistemes Electrònics (2009) per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. En 2001 va obtenir el títol de Doctor en Enginyeria en Informàtica per la Universitat d'Alacant. Des de l'any 2000 és professor en l'àrea de Teoria del Senyal i Comunicacions del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d'Alacant.

Les seues línies d'investigació se centren en el processament digital de senyals sísmics, disseny de sistemes d'adquisició de senyals i estudis d'efectes de lloc. Activitat que desenvolupa dins del grup d'investigació d'Enginyeria i Risc Sísmic (GIRS) (https://web.ua.es/girs/ ).

Ha liderat diversos projectes de cooperació amb Algèria, i en concret amb el Centre de Recherche en Astronomie, Astrophysique et Geophysique (CRAAG). Actualment també participa en el projecte europeu H2020 “Towards habite Earthquake-resilient Urban Societies through a Multi-sensor-based Information System enabling Earthquake Forecasting, Early Warning and Rapid Response Actions (TURNkey)” liderat pel centre d'investigació NORSAR (Noruega) (https://earthquake-turnkey.eu/).  

També ha participat com a editor convidat per a les revistes Near Surface Geophysics i Sensors (actualment està a càrrec de dues Special Issues), així com revisor en 15 revistes internacionals. Pertany al Reviewer and Topic Board de les revistes Sensors and Geosciences.