Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GALAO MALO, OSCAR

Curriculum breu
GALAO MALO, OSCAR

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2470
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ENGINYERIA CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN INGENIERÍA DE LOS MATERIALES, AGUA Y TERRENO
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (23/03/2012)
  • Máster en Gestión Sostenible y Tecnologías del Agua. Especialidad: Gestión del Agua
    Instituto del Agua. Universidad de Alicante (22/09/2009)
  • INGENIERÍA TÉCNICA DE OBRAS PÚBLICAS. Construcciones Civiles
    ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ALICANTE (07/03/1996)

Enginyer d'Obres Públiques a Construccions Civils, Màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua, Màster BIM Manager i Doctor per la Universitat d'Alacant. Sóc Professor Titular d'Universitat de l'àrea d'Enginyeria Civil a la Universitat d'Alacant des del 2020, començant el 2010 com a Professor Associat a l'àrea d'Enginyeria del Terreny (des del 2018 a l'àrea d'Enginyeria de la construcció).
La temàtica de les meves investigacions s'ha basat fonamentalment en materials cementicis multifuncionals amb addicions carbonoses (caracterització, durabilitat, modelització, aplicacions en percepció de la deformació i el dany, apantallament electromagnètic, calefacció i desglaç, etc.), encara que també està entre els meus interessos la sostenibilitat en l'àmbit de l'enginyeria civil i, molt especialment, les noves aplicacions tecnològiques a l'àmbit AEC. L'agost del 2021 va finalitzar la meva participació en el projecte europeu MASTRE (INTELLIGENT BULK MATERIALS FOR SMART TRANSPORT INDUSTRIES).
Vaig fer una estada de gairebé un any a l'Institut Eduardo Torroja de Ciències de la Construcció, a Madrid, dependent del CSIC (centre superior d'investigacions científiques).
Des de l'any 2011 fins al març del 2022 vaig pertànyer al grup de recerca “Durabilitat de materials i construccions en enginyeria i arquitectura”, de la Universitat d'Alacant. Des de llavors sóc Director del Grup de Recerca “Avanços a Building Information Modeling (BIM) per a la digitalització del mercat AEC (BIMAEC)”.
Fins al 2021 he publicat uns 23 articles a revistes d'alt impacte (la majoria Q1 o Q2) amb més de 1000 cites i un índex H 15. Tinc dos sexennis de recerca i he dirigit dues tesis doctorals.
He treballat al sector privat des del 1995 fins al 2017.