Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GALAO MALO, OSCAR

Curriculum breu
GALAO MALO, OSCAR

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2470
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ENGINYERIA CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN INGENIERÍA DE LOS MATERIALES, AGUA Y TERRENO
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (23/03/2012)
  • Máster en Gestión Sostenible y Tecnologías del Agua. Especialidad: Gestión del Agua
    Instituto del Agua. Universidad de Alicante (22/09/2009)
  • INGENIERÍA TÉCNICA DE OBRAS PÚBLICAS. Construcciones Civiles
    ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ALICANTE (07/03/1996)

Enginyer d'Obres Públiques en Construccions Civils, Màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua, Màster BIM Manager i Doctor per la Universitat d'Alacant. Sóc Professor Titular d'Universitat de l'àrea d'Enginyeria Civil a la Universitat d'Alacant des de 2020, començant en 2010 com a Professor Associat a l'àrea d'Enginyeria de l'Terreny.

La temàtica de les meves investigacions ha estat fonamentalment amb materials cementicios multifuncionals amb addicions carbonoses (caracterització, durabilitat, modelització, aplicacions en percepció de la deformació i el mal, apantallament electromagnètic, calefacció i desglaç, etc.), encara que també aquesta entre els meus interessos la sostenibilitat en l'àmbit de l'enginyeria civil i les noves tecnologies. En agost 2021 va finalitzar la meva participació en el projecte europeu Mastro (INTELLIGENT BULK MATERIALS FOR SMART TRANSPORT INDUSTRIES).

Vaig realitzar una estada de gairebé un any a l'Institut Eduardo Torroja de Ciències de la Construcció, a Madrid, dependent de l'CSIC (centre superior d'investigacions científiques).

Des de l'any 2011 fins al març del 2022 vaig pertànyer al grup de recerca “Durabilitat de materials i construccions en enginyeria i arquitectura”, de la Universitat d'Alacant. Des de llavors sóc Director del Grup de Recerca “Avanços a Building Information Modeling (BIM) per a la digitalització del mercat AEC (BIMAEC)”.

Fins al 2021 he publicat uns 23 articles a revistes d'alt impacte (la majoria Q1 o Q2) amb unes 875 cites i un índex h de 15. Tinc dos sexennis de recerca.

He treballat en el sector privat des de 1995 fins 2017.