Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  FERRANDIZ COLMEIRO, ANTONIO LUIS

Curriculum breu
FERRANDIZ COLMEIRO, ANTONIO LUIS
FERRANDIZ COLMEIRO, ANTONIO LUIS
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctorado en Tecnologías de la Sociedad de la Información
    Universidad de Alicante (07/07/2014)
  • Máster Oficial en Tecnologías de la informática
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (18/06/2010)
  • Ingeniería en Informática
    Universitat d'Alacant (03/07/2009)
  • Ingeniero Técnico en Informática de gestión
    Universitat d'Alacant (11/10/2006)

Antonio Ferrándiz és Professor Associat en el Departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant. Va obtenir el títol d'Enginyer Informàtic l'any 2009 i Doctor en Informàtica per la Universitat d'Alacant en l'àrea d'Arquitectura i Tecnologia dels Computadors (ATC) l'any 2014. La línia d'investigació principal ha sigut la integració d'aplicacions via Serveis Web, Informació Semàntica i sistemes BPM. Actualment forma part del grup d'investigació “Undefined”.

Posseeix experiència docent en l'àrea d'ATC, concretament en l'assignatura computadors en diverses carreres com (GII, GI2ADE, GIR, GIIST) i en assignatures relacionades amb la integració i anàlisi d'aplicacions informàtiques en l'àmbit empresarial com a Integració “d'Aplicacions i Processos Empresarials” en les carreres de (GII i GI2ADE)

Es compagina l'activitat docent amb l'empresa privada on exerceix com a director de la Unitat de Big Analytics, especialitzat en l'àrea d'anàlisi de dades i integració d'informació per a establir sistemes de suport a la decisió, quadres de comandament, sistemes d'analítica avançada i sistemes de predicció. També participa com a ponent en diversos cursos i seminaris per a divulgar el món del Business Intelligence i el Big Data. També és codirector d'una Tesi Industrial finançada pel Ministeri i desenvolupada dins de l'àmbit de l'empresa.