Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  FERRANDEZ FERRER, ALICIA

Curriculum breu
FERRANDEZ FERRER, ALICIA
FERRANDEZ FERRER, ALICIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
HUMANITATS CONTEMPORANIES
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

 • Curs de Capacitació per a l`Ensenyament en Valencià i Llengua Estrangera. Especialitat Llengua Catalana
  Universidad de Alicante (13/03/2017)
 • Curs de Capacitación per a l`Ensenyament en Valencià i Llengua Estrangera. Especialitat en Anglès
  Universidad de Alicante (13/03/2017)
 • Doctorado en Antropología Social
  Universidad Autónoma de Madrid (31/10/2014)
 • Curso de Adaptación Pedagógica (CAP)
  Universidad Complutense de Madrid (31/12/2006)
 • Master en Inmigración, Refugio y Relaciones Intercomunitarias
  Universidad Autónoma de Madrid (31/03/2006)
 • Licenciatura en Antropología Social y Cultural
  Universidad Miguel Hernández (30/06/2004)
 • Licenciatura en Humanidades
  Universidad de Alicante (30/06/2004)

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural (Universitat Miguel Hernández), Llicenciada en Humanitats (Universitat d'Alacant), Master en Immigració, Refugi i Relacions Intercomunitarias (Universitat Autònoma de Madrid) i Doctora en Antropologia Social, amb Esment Europeu i Premi Extraordinari de Doctorat (Universitat Autònoma de Madrid). Alicia Ferrández Ferrer és membre del Departament d'Humanitats Contemporànies, on realitza tasques de docència i recerca en l'àrea de l'Antropologia Social.

S'ha especialitzat en la recerca i anàlisi de la diversitat cultural en el món contemporani, aprofundint en les migracions llatinoamericanes transnacionals i la seua utilització dels mitjans de comunicació en la seua reivindicació de drets de ciutadania, realitzant recerca a Espanya i Anglaterra.

Actualment participa en diferents projectes nacionals i internacionals sobre el Poble Gitano i els canvis recents que s'estan produint tant en l'àmbit educatiu com en el familiar i reproductiu. Igualment ha dirigit un projecte d'innovació i recerca docent centrat en el Poble Gitano i les seues trajectòries educatives universitàries en la Universitat d'Alacant.

La seua activitat docent se centra en l'ensenyament de l'Antropologia Social en diferents graus i llicenciatures. També ha impartit docència en cursos de postgrau, com el Master en Migracions, Conflicte i Cohesió Social de la Universitat de Deusto (Bilbao), i ha sigut tutora de pràctiques d'alumnes de postgrau del Master en Immigració, Refugi i Relacions Intercomunitarias i del Curs de Formació Contínua en Migracions i Codesarrollo (Universitat Autònoma de Madrid).

És membre de l'Institut Universitari de Recerca sobre Migracions, Etnicitat i Desenvolupament Social (IMEDES, UAM), i de l'Associació Valenciana d'Antropologia (AVA).