Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ESCLAPES JOVER, FRANCISCO JAVIER

Curriculum breu
ESCLAPES JOVER, FRANCISCO JAVIER

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2214
Telèfon:
+34 965903400 x 3654
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • PROFESSIONAL 3D. Planificació i Impressió 3D en Salut.
    UNIVERSITAT POLITECNICA DE CATALUNYA (02/03/3023)
  • Additive Manufacturing for Innovative Design and Production
    MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY (08/08/2020)
  • DOCTORADO EN INGENIERÍA DE LOS MATERIALES, AGUA Y TERRENO
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (30/11/2012)
  • Ingeniería de Materiales
    Escuela Politécnica Superior de Alcoy (UPV) (09/05/2005)
  • Ingeniero Técnico en Diseño Industrial
    Escuela Politécnica Superior de Alcoy (UPV) (11/11/2001)

Doctor en Enginyeria per la Universitat d'Alacant i especialista en Enginyeria de Producte, Innovació estratègica, Disseny Centrat en les Persones i Tecnologies emergents. Ha desenvolupat el seu treball en empreses i institucions d'àmbits diversos com Actiu (mobiliari oficina), Institut de Neurociencias d'Alacant (equips biomèdics), Suricatta Systems (refugi de transició per a emergències), Jofel (equips d'higiene), entre unes altres.

Des de la seua incorporació a la universitat, la seua tasca docent s'ha desenvolupat en l'àrea d'Expressió Gràfica en l'Enginyeria en el Departament d'Expressió Gràfica, Composició i Projectes de la Universitat d'Alacant. Impartint docència en els graus d'Enginyeria Multimèdia, Enginyeria Robòtica i Enginyeria Civil; en assignatures relacionades amb Disseny Gràfic, Disseny Industrial i Dibuix Tècnic, respectivament. Així mateix, ha participat en diversos postgraus i Master oficials tant de la Universitat d'Alacant com de la Universitat Politècnica de València.

Es declara entusiasta del disseny, la creativitat, la innovació, la tecnologia, la sostenibilitat i les persones; així com de totes les seues possibles combinacions. Per aquest motiu, gaudeix investigant i aprenent sobre tots aquests temes, amb l'aspiració de trobar solucions útils tant per al sector empresarial com per a la societat.