Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CORREDOR LACHA, DAVID

Curriculum breu
CORREDOR LACHA, DAVID
CORREDOR LACHA, DAVID
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3772
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

 • Ingeniero Técnico de Telecomunicaciones
  Universidad Oberta de Catalunya (UOC) (14/02/2012)
 • Administración de Empresas (M.B.A)
  Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) (15/09/2004)
 • Ingeniero Técnico en Informática de Sistemas
  Universidad de Alicante (UA) (01/04/1996)
 • Ingeniero en Informática
  Universidad de Alicante (UA) (03/11/1994)

David Corredor Lacha és actualment Director Executiu en l'empresa Dragonet Comunicacions així com professor associat del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant. Va obtenir l'enginyeria d'Informàtica en 1994 (UA), així com l'Enginyeria tècnica en Informàtica de Sistemes en 1996 (UA), l'Enginyeria tècnica de Telecomunicacions en 2012 (UOC), i el M.B.A en 2004.

Va treballar inicialment com a Operador Tècnic de Telemàtica especialitzat en xarxes X25 i Iberpac en l'empresa Telefònica d'Espanya, fins que en 1995 va crear Dragonet Comunicacions com a operador de serveis d'Internet. Al seu torn ha pertangut al Cos Nacional d'Enginyers Perits Judicials i ha col·laborat en diverses oportunitats amb els Cossos de Seguretat de l'Estat com a expert en seguretat de xarxes i sistemes d'Internet.

Està especialitzat a desenvolupar sistemes complexos de serveis d'Internet, així com xarxes TCP/IP basades en fibra òptica, pareixes de coure o radioenllaços. A nivell de programació dissenya aplicacions basades en WebServices per a interconnexions B2B, així com serveis Cloud per a usuaris finals.