Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CERDA BAÑON, FRANCISCO JOAQUIN

Curriculum breu
CERDA BAÑON, FRANCISCO JOAQUIN

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Francisco J. Cerdà Bañón (Elda, 1966). Doctor Cum Laude en Història de l’Art (Hª del Cinema) i Máster en Investigació i Gestió del Patrimoni Històric, Artístic i Cultural per la Universitat de Murcia. Llicenciat en Ciències de la Informació (Branca d’Imatge i So) per la Universidad Complutense de Madrid.

Professor associat des de l’any 2006 en diverses universitats y centres d’estudis audiovisuals de titularitat pública amb més de dos Quinquennis docents. Àrees de coneixement: Comunicació Audiovisual, Publicitat e Història dels Mitjans Audiovisuals. Integrant del Grup d’Investigació en Comunicació Audiovisual ICOMAV, del Departament de Comunicació Audiovisual i Psicologia Social de la Universitat d’Alacant. Línies d’investigació: Mitjans de Comunicació Audiovisual i Publicitat; Patrimoni, Memòria i Alfabetització Audiovisual.

El 1990 inicia la seua carrera professional en la indústria audiovisual com a Redactor / ENG a Antena 3 TV. Aquest mateix any s'incorpora a RTVV on desenvolupa el seu ofici de realitzador fins a finals de l'any 2008, any en què fa el salt a la indústria privada. La seua trajectòria professional l'ha portat a dirigir i realitzar tot tipus de produccions audiovisuals com sèries de ficció, programes d'entreteniment, informatius, retransmissions de festes populars valencianes, programes musicals, infantils, magazines cinematogràfics, publicitat i promoció corporativa, política i institucional a nivell autonòmic i estatal.

En l'actualitat combina la docència amb el seu treball en el Departament d'Imatge (Realització) en la nova plataforma audiovisual autonòmica valenciana À Punt Media.