Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CAZORLA QUEVEDO, MIGUEL ANGEL

Curriculum breu
CAZORLA QUEVEDO, MIGUEL ANGEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2992
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:
Codi UNESCO:
120325 - Diseño de sistemas sensores
120304 - Inteligencia artificial

Formació acadèmica

  • Doctorado Ingeniería Informática
    Universidad de Alicante (20/05/2000)
  • Ingeniero en Informática
    Universidad de Alicante (01/07/1995)
  • Ingeniero técnico en Informática de sistemas
    Universidad de Alicante (01/09/1994)

El doctor Miguel Cazorla és enginyer en Informàtica per la Universitat d’Alacant (1995) i doctor en Enginyeria en Informàtica per la mateixa universitat (2000). El 1995 s’incorpora com a professor a la Universitat d’Alacant, on ha passat per totes les figures (associat, ajudant, titular d’escola i titular d’universitat). Des del 2017 és catedràtic d’universitat. És IEEE Senior Member.

Ha fet diverses estades en institucions estrangeres (Universitat Carnegie Mellon, Universitat de Sydney i Universitat d’Edimburg). Ha publicat més de 50 articles indexats en JCR (amb més de 20 en Q1) i més de 100 comunicacions en congressos, entre nacionals i internacionals. Ha dirigit 11 tesis doctorals i és investigador principal en diversos projectes nacionals (CICYT, Retos); també ha signat múltiples contractes de transferència cap a l’empresa. És membre de diferents comitès de programa de congressos, tant nacionals com internacionals.

La seua línia d’investigació sempre ha estat centrada en la visió computacional. Des del principi aplicava aquestes tècniques per a intentar resoldre tasques robòtiques. Quasi des dels seus inicis en la investigació ha treballat en el processament de dades 3D. En els últims anys ha diversificat les seues línies per a aplicar tècniques d’aprenentatge profund a diferents àmbits (imatge mèdica, reconeixement d’objectes, estimació de profunditat, identificació d’objectes de trànsit, etc.).