Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  BALLESTER ESPINOSA, ADRIAN

Curriculum breu
BALLESTER ESPINOSA, ADRIAN

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:

Formació acadèmica

 • Programa Oficial de Doctorado en Comunicación
  Universidad de Navarra (05/02/2020)
 • Doctor
  Universidad de Navarra (05/02/2020)
 • Máster Universitario en Formación del Profesorado de Secundaria, Bachillerato y Ciclos formativos
  UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (09/07/2018)
 • Máster Universitario en Administración y Dirección de Empresas. MBA
  UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (01/03/2017)
 • Ingeniero técnico de telecomunicación, especialidad en sistemas de telecomunicación
  Universidad Miguel Hernández (03/02/2005)

Adrián Ballester-Espinosa és doctor en comunicació per la Universitat de Navarra. A més és enginyer de telecomunicacions i màster MBA i formació del professorat per la Universitat Miguel Hernández. Aquesta formació integral en diversos àmbits li ha valgut en la seua carrera professional per a l'exercici de responsabilitats directives. En concret en els últims 13 anys ha ocupat diferents alts càrrecs tant en la Generalitat Valenciana, en la Diputació d'Alacant i a l'Ajuntament de Redován. També ha treballat com a enginyer en la realització de projectes d'infraestructures de telecomunicacions.

La seua carrera professional més extensa l'ha desenvolupada en la Diputació d'Alacant amb diversos projectes importants de transformació digital com el pla de modernització d'ajuntaments de la província d'Alacant, el projecte “Alacant *Smart *Province” o la presència de la Diputació en nombrosos projectes europeus.

A nivell acadèmic, és professor d'ensenyament secundari, de l'especialitat d'informàtica i la de sistemes electrònics. És professor col·laborador convidat en diverses universitats i autor i editor de diverses publicacions, tant llibres, articles científics i comunicacions en congressos. Principalment la seua investigació versa sobre la innovació, modernització i comunicació en el camp governamental així com, qüestions de nova governança i com afecta a la reputació de Governs i Administracions com la transparència, l'administració electrònica o l'aplicació de les tecnologies disruptives.