Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ARRAEZ LLOBREGAT, JOSE LUIS

Curriculum breu
ARRAEZ LLOBREGAT, JOSE LUIS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3008
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

 • Grado de Doctor
  Universidad de Alicante. (22/07/1999)
 • DOCTORADO EN FILOLOGÍA FRANCESA
  Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (15/07/1999)
 • Grado de Licenciado
  Universitat d'Alacant (30/06/1994)
 • Licenciado en Filología Francesa
  Universidad de Granada (03/04/1991)

José Luis Arráez és llicenciat en Filologia francesa per la Universitat de Granada i Doctor en Filologia francesa per la Universitat d'Alacant. Al llarg de la seua carrera professional ha impartit classe en primer grau en els estudis de "Filología francesa", "Humanidades", "Traducción e Interpretación" i "Maestro, especialitad en Educación Lengua Extranjera"; referent als estudis de postgrau ha participat en el programa "Llengües, Cultures i les seues Traduccions en l'àmbit Mediterrani". Actualment la seua docència s'emmarca en el Grau d'Estudis francesos i en el Màster d'Estudis literaris.
És especialista en literatura d'expressió francesa dels segles XX-XXI, especialment en la literatura ficcional i no ficcional de la I i II Guerra mundial. En el conjunt de la seua investigació destaca la perspectiva de génere adoptada.
És membre del "Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere" de la UA, així com dels grups d'investigació MIDEL (Memoria e Identidades Literarias y Culturales) i EEFG (Escritoras de Expresión Francesa y Género) de la UA.