Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
La restauración ha adquirido una gran importancia dentro del sector de la organización de eventos. Se considera necesario para un profesional que diseñe, produzca y evalúe eventos en la actualidad, adquirir los conocimientos necesarios para poder entender y gestionar las diferentes tipologías de establecimientos y subsectores que la conforman. La gastronomía, y por ende el desarrollo de servicios de catering, es un elemento clave de la empresa de restauración, y adquiere mucha importancia en la hostelería.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Conocer factores clave de éxito como el período medio de maduración financiero, el control de stocks, el control de personal, la capacidad de negociación con proveedores, etc.
;