Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  VILLALON GASCH, LAMBERTO

Curriculum breu
VILLALON GASCH, LAMBERTO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Programa de Doctorat en Investigació Educativa
    Universidad de Alicante (13/01/2023)
  • Máster Universitario en Rendimiento Deportivo y Salud
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (01/06/2020)
  • Ciencias de la Actividad Física y del Deporte
    Universidad de Alicante (27/06/2019)

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per la Universitat d'Alacant, Obtenint el millor expedient acadèmic i per tant, sent premi extraordinari de la seua promoció (2019) pel que a més va ser guardonat amb una Col·legiació Distingida pels mèrits acadèmics pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l'Esport de la Comunitat Valenciana (2019). A més, compta amb el Màster d'Alt Rendiment Esportiu de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (2020). Ha sigut beneficiari d'una beca de promoció de l'excel·lència acadèmica de l'alumnat universitari.

En l'actualitat és alumne del programa de doctorat de la Facultat d'Educació on està desenvolupant la seua tesi doctoral sobre validació d'instrumentació esportiva. Fins al moment, ha participat en l'elaboració i publicació 3 articles científics en revistes indexades en SJR, dues dels quals han sigut publicat en revistes indexades en posicions rellevants. D'aquests tres treballs, dos es deriven directament del seu treball de final de grau i el tercer, se centra en la validació de sistemes per al monitoratge, control i avaluació de la força amb sistemes basats en vídeo 2D de baix cost.

De la mateixa manera, li han sigut acceptades sis comunicacions orals, Fruit d'aquestes comunicacions s'han publicat cinc capítols de llibre en el Q1 del SPI.

Finalment aporta una experiència com a entrenador nivell III internacional de voleibol, sent entrenador des de fa més de 15 anys. Actualment és director tècnic de l'equip de Superliga 2 femení de la universitat d'Alacant i coordina els equips de promoció esportiva i categories inferiors vinculats a la Universitat d'Alacant.

Actualment la seua activitat investigadora està centrada en el desenvolupament de l'avaluació, valoració i validació d'instrumentació esportiva.