Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  VICEDO GONZALEZ, JOSE LUIS

Curriculum breu
VICEDO GONZALEZ, JOSE LUIS
VICEDO GONZALEZ, JOSE LUIS
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2968
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN RECONOCIMIENTO INTERPRETACIÓN Y TRADUCCIÓN AUTOMÁTICA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (28/05/2002)
  • Doctor Ingeniero en Informática
    Universidad de Alicante (28/05/2002)
  • Licenciado en Informática
    Universidad Politécnica de Valencia (01/02/1990)

Professor Titular d'Universitat i membre del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics i de l'Institut Universitari d'Investigació Informàtica de la Universitat d'Alacant.

La meua trajectòria investigadora gira al voltant de les diverses àrees relacionades amb les tecnologies dels continguts i la gestió de la informació. En particular, desenvolupe investigacions en sistemes de cerca i accés a informació; representació, extracció i tractament del coneixement i processament computacional del llenguatge.  Com a resultat d'aquestes investigacions he dirigit diverses tesis doctorals, he publicat més de seixanta publicacions en revistes d'alt impacte, indexades en JCR o de qualitat equivalent, així com nombroses ponències en congressos internacionals de prestigi. He participat com a investigador  en  més de vint  projectes  d'investigació    finançats  amb  fons  públics  europeus i nacionals. També col·laborat en diverses ocasions amb la Comissió Europea com a expert independent en l'àrea de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Inici la meua activitat docent en 1990 com a professor  associat  en  la  Universitat Politècnica de València per a incorporar-me més tard a la d'Alacant. La meua trajectòria docent ha sigut àmplia i ha evolucionat en el temps acomodant-se a les noves tendències i a la investigació desenvolupada.