Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  VERDU SORIANO, JOSE

Curriculum breu
VERDU SORIANO, JOSE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3917
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

 • Master en Ciencias de la Enfermería
  Universitat d'Alacant (31/07/2007)
 • DOCTORADO EN SALUD PÚBLICA
  Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (17/02/2006)
 • Doctor por la Universidad de Alicante
  Dpto. Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia (17/02/2006)
 • Bachelor in Nursing
  Hogeschool Zeeland (Vlissingen, Holanda) (01/06/2001)
 • Título Propio de Enfermería
  Universitat d'Alacant (01/07/2000)
 • Diplomado en Enfermería
  Universitat d'Alacant (01/06/1998)

Des de 1999 acompliment la meua professió en la universitat com a docent i investigador en l'àrea d'Infermeria i dins del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant, ocupant diferents llocs i, actualment, com a professor titular d'universitat amb 4 quinquennis docents i 3 sexennis de recerca i un sexenni de transferència de coneixement.
 
En la faceta docent he impartit docència en la diplomatura i grau d'infermeria i en la diplomatura i grau de nutrició humana i dietètica, ambdues de la Universitat d'Alacant, en diferents assignatures; així com en diferents màsters oficials de la Universitat d'Alacant, la Universitat de Jaén i la Universitat de Cantàbria. Obtenint avaluacions positives de la meua activitat docent en totes elles. Quant al nivell de doctorat, vinc participant en doctorat des de 2006 i ja han defensat, sota la meua adreça, 15 tesis doctorals  en el meu àmbit de recerca, les ferides cròniques.
 
Des de la perspectiva investigadora, m'avala una dilatada experiència en la mateixa (que poden consultar en el meu CV), però m'agradaria ressaltar el meu paper de lideratge en el camp de les ferides cròniques a nivell nacional i internacional, havent ocupat càrrecs en les directives de l'EWMA (reelegit per 3 anys mès al juny de 2019) i l'EPUAP fins a 2017, sent responsable del comitè científic de l'EWMA i l'organització dels seus congressos en els meus tres últims anys de mandat. A nivell nacional forme part del comitè director del GNEAUPP i sóc convidat a nivell internacional tant a Europa com a Llatinoamèrica per a impartir cursos i conferències en aquest camp, no solament en ferides sinó també en recerca en infermeria. En la actualitat, forme part del Comitè Cientìfic de la EWMA per als propoers dos anys.


Per a acabar, i estant en l'era digital del social mitjana i els denominats “influencers”, vaig ser citat com influencer del la recerca en Infermeria a Espanya, i amb reconeixement de part del Rector de la Universitat d'Alacant. Si Vostès, visiten el meu perfil de Google Acadèmic
 
(https://scholar.google.es/citations?hl=es&user=B8uYrJ0AAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate)
 
Podran observar el nombre de cites dels meus treballs, i si revisen les paraules clau seleccionades per la mi, podrán veure els llocs que ocupe en el ránking per cites.