Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  VEAS INIESTA, ALEJANDRO

Curriculum breu
VEAS INIESTA, ALEJANDRO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2248
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Máster en Formación del Profesorado
    Universidad de Murcia (07/07/2011)
  • Licenciado en Psicología
    Universidad de Murcia (23/07/2010)

Alejandro Veas és Doctor amb Esment Internacional per la Universitat d'Alacant, Llicenciat en Psicologia amb Màster en Formació del Professorat per la Universitat de Múrcia. Ha treballat com a Orientador Educatiu en diversos centres d'Educació Secundària, i ha sigut Contractat Predoctoral en l'àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat d'Alacant gràcies al finançament del Ministeri d'Economia i Competitivitat en convocatòria pública. Actualment treballa com a Professor Ajudant Doctor en el mateix departament.

Destaquen les estades investigadores realitzades en la Universitat de Bristol, Anglaterra (2015) i la Universitat de Nuremberg, Alemanya (2016). Així mateix, ha col·laborat en diversos projectes de recerca, la major part d'ells finançats per Ministeris i Conselleries d'Educació. Fruit del treball realitzat, s'han publicat comunicacions a congressos internacionals, i diversos articles en revistes internacionals indexades en JCR, tals com the British Journal of Educational Psychology, Frontiers in Psychology, The Journal of General Psychology o Anals de Psicologia, entre uns altres.

Les seues línies de treball abasten el rendiment acadèmic, la psicometria i els dissenys experimentals aplicats a l'educació, la superdotació i l'avaluació de competències.