Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  UNTIEDT LECUONA, CARLOS

Curriculum breu
UNTIEDT LECUONA, CARLOS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2363
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades

Formació acadèmica

  • Doctor en CC. Físicas
    Universidad Autónoma de Madrid (30/06/1999)
  • Licenciado en CC. Físicas
    Universidad Complutense de Madrid (01/10/1994)

El Dr. Carlos Untiedt  és  professor titular d'universitat en la Universitat d'Alacant on dirigeix el Laboratori de Baixes Temperatures i Sistemes Nanométricos. Va realitzar la doctoral en la Universitat Autònoma de Madrid (1999). Ha treballat durant 3 anys en el Kamerlingh Onnes Laboratorium , en la Universitat de Leiden (Països Baixos). A mitjan 2003 es va incorporar a la Universitat d'Alacant.

 

El Dr. Untiedt treballa en l'àrea de transport electrònic en nanoestructuras. Les seues contribucions científiques han sigut publicades 2 vegades en Nature i 9 en el Phys. Rev. Lett., amb més de 2500 cites. Ha supervisat 6 Tesis Doctorals i dirigit diferents projectes de recerca incloent un de la Unió Europea i 5 del Pla nacional incloent la participació d'un projecte consolider .

 

Actualment dirigeix el departament de Física Aplicada de la Universitat d'Alacant. És el responsable en la Universitat d'Alacant del Màster interuniversitari de Nanociencia i Nanotecnologia Molecular i del programa de doctorat, també interuniversitari, en Nanociencia i Nanotecnologia. Participa en nombroses xarxes de docència en relació a màsters i programes de doctorat així com en xarxes científiques especialitzades sent membre electe de la junta directiva de la Reial Societat Espanyola de Física i de la seua secció local a Alacant.