Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SERNA MARTINEZ, ISRAEL

Curriculum breu
SERNA MARTINEZ, ISRAEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
INVESTIGADOR/A PREDOCTORAL
Dep.:
I.U. INVESTIGACION ARQ. I PATR. HIST.
Instituts:
IU INVESTIGACIO ARQ. I PATR. HIST.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Arqueología Profesional y Gestión Integral del Patrimonio
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (02/10/2019)
  • Grado en Historia
    Universidad de Alicante (28/06/2018)

Israel Serna Martínez és investigador predoctoral en l'Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) de la Universitat d'Alacant, mitjançant contracte destinat a la formació predoctoral (UAFPU-2020).

En 2018 va finalitzar el Grau en Història, realitzant posteriorment el Màster Universitari en Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni, tots dos realitzats en la Universitat d'Alacant. En les dues titulacions va centrar els seus treballs finals en el fenomen Campaniforme al País Valencià i, més en concret, en la zona d'Alacant.

Va ser beneficiari de la Beca de Formació en Museografia i Museologia realitzada en el Museu Arqueològic Provincial d'Alacant (MARQ), durant 2020, i de la Beca de Formació en Arqueologia en el Vilamuseu entre 2021 i 2022. A més, ha participat en diferents excavacions arqueològiques durant la seua formació.

Actualment centra la seua investigació predoctoral en la ceràmica campaniforme de diferents jaciments del Baix Vinalopó i Baix Segura.