Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SANCHEZ VILA, MARIA DOLORES

Curriculum breu
SANCHEZ VILA, MARIA DOLORES
SANCHEZ VILA, MARIA DOLORES
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
HUMANITATS CONTEMPORANIES
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Llicenciada en Antropologia Social i Cultural
    Universitat Miguel Hernàndez d`Elx (30/06/2003)
  • Diplomada Universitaria en Treball Social
    Universitat d`Alacant (30/06/1993)

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Miguel Hernández d'Elx en 2004. Diplomada en Treball Social per la Universitat d'Alacant en 1993. Màster en Gestió i Administració d'Entitats sense Fi de Lucre per la Universitat Carles III de Madrid. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica realitzat en el Centre de Teràpia Familiar de Barcelona. Mediadora Cultural acreditada per la Conselleria d'Inclusió Social des de 2014. Valoradora de la Dependència des de 2017. Treballadora Social en el Departament municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Monòver (Alacant) des de l'any 1994,  sent responsable dels Programes d'Informació, orientació i assessorament, Emergència social, Habitatge, RVI, Tercera Edat (1995-2003), Diversitat Funcional (1995-1997), Cooperació social (1994-2002) i Oficina d'atenció a Població Migrant PANGEA (2013-2016), fins a Juliol 2020. En l'actualitat, desenvolupa la seua tasca com a Cap de Secció de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Monòver que inclou les àrees de benestar social, immigració, dona, sanitat, convivència intergeneracional i participació ciutadana.

Coordina la publicació del Llibre Converses de Ganxillo editat i patrocinat per l'Obra Social de la CAM en 2002.

Col·labora i participa en la presentació del Llibre "Drets i Deures de les Persones Majors en Situació de Dependència i el seu Exercici en la Vida Quotidiana" editat per la Fundació Pilars.

Col·labora amb articles d'opinió en diferents periòdics d'àmbit provincial, aplicant la base teoricopràctica que ofereix l'Antropologia social i cultural amb el desenvolupament del Treball Social individual i comunitari.