Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  RONDA PEREZ, ELENA MARIA

Curriculum breu
RONDA PEREZ, ELENA MARIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3835
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Grado de Doctora (Apto Cum laude. Premio Extraordinario en Medicina)
    Universidad de Alicante (01/01/1997)
  • Grado de Licenciada (Sobresaliente por unanimidad)
    Universidad de Alicante. Facultad de Medicina (01/10/1988)
  • Licenciada en Medicina y Cirugía
    Universidad de Alicante. Facultad de Medicina (01/06/1988)

Catedràtica de l'àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat d'Alacant, així com investigadora del Centre de Recerca en Salut Laboral (CiSAL). Va obtenir la seua llicenciatura en Medicina i Cirurgia en la Universitat d'Alacant en 1988 i el doctorat amb premi extraordinari en 1997. És especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública.

Actualment compta amb 4 quinquennis de docència i 3 trams de recerca vius, que són resultat de les més de 80 publicacions JCR. Ha dirigit  diverses tesis doctorals. Des del curs acadèmic 2004-2005 fins a l'actual, compta amb la participació i/o adreça de 15 projectes d'innovació educativa finançats per l'institut de ciències de l'educació i/o el vicerectorat de tecnologia i innovació educativa de la universitat d'Alacant.

Des de 1998 fins a l'actualitat és tutora de la Unitat docent de formació de mèdics interns residents de l'especialitat de Medicina Preventiva i Salut Pública. Departament de Salut Pública. Universitat Miguel Hernández.

Faculty Member del Migration and Health Research Center de la Universitat de Califòrnia, i coordinadora del subprograma de Salut i Immigració del CIBERESP:

Des de 2014 fins a 2018 ha sigut coordinadora de la sub-àrea de serveis de salut de l'àrea de Medicina clínica i Epidemiologia de l'ANEP i des de 2018 de l'ANECA.

És directora de la revestisca Arxius de Prevenció de Riscos Laborals.