Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  RODRIGUEZ LOPEZ, FEDERICO

Curriculum breu
RODRIGUEZ LOPEZ, FEDERICO
RODRIGUEZ LOPEZ, FEDERICO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Llicenciat en Dret
Universitat Sant Pau, València, 2001

Advocat recomanat
Best Lawyers per a la pràctica de Tax. 

Especialista en planificació fiscal corporativa i grans patrimonis -private client-. Ha participat en nombroses reestructuracions societàries tant en grups societaris com en empreses familiars, així com en processos de fusió i preses de participació.

Àmplia experiència en la defensa dels drets dels contribuents en tota mena de procediments tributaris enfront de les Administracions Públiques, especialment en els procediments d'inspecció i de recaptació, així com en litigis relatius a tota classe de tributs i en totes les instàncies. Així mateix, dilatada experiència en matèria de fiscalitat immobiliària i en processos de tax Compliance i certificació de norma UNEIX 19602.

És professor de Procediments tributaris en el Màster de Dret d'Empresa de FUNDESEM Business School i de Procediment de Recaptació en el Màster d'Assessoria Fiscal de FUNDESEM Business School.

És autor de diversos articles en premsa i ponent habitual en seminaris, associacions i cursos relacionats amb l'empresa familiar, sector immobiliari, operacions corporatives i procediments tributaris.

És membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant.