Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  NICOLAS FLORES, FERNANDO

Curriculum breu
NICOLAS FLORES, FERNANDO
NICOLAS FLORES, FERNANDO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

El meu nom és Fernando Nicolás Flores. Sóc llicenciat graduat en Filologia Clàssica per la Universitat de Múrcia. Promoció 1989-1994, cursant els dos primers anys de Filologia en la universitat d'Alacant. La meua tesina, llegida l'any 1995 i dirigida per la Dra. Ángela Sánchez Lafuente, va versar sobre L'infinitiu en l'estil indirecte de dos autors: Juli Cèsar i Tito Livio.

Treball des de 1997 en el Centre Concertat Immaculada Jesuïtes d'Alacant com a professor de Llatí, Grec i Llengua Castellana i Literatura i, al mateix temps, tutor en 2º de batxillerat.

Des del 2010 codirigisc un grup de teatre, La Nave Argo, la seu de la qual està en el Centre Immaculada Jesuïtes d'Alacant. Aquest grup de teatre, que treballa sobretot temàtica grecollatina amb alumnes d'edats entre els 16 i els 26 anys, ha rebut molts premis a nivell local i nacional, escolar i amateur, així com la participació en nombrosos festivals de teatre i actuacions particulars.

Tant la meua línia d'investigació com els meus actuals centres d'interès es mouen sobretot en l'aplicació del teatre grecollatí en l'àmbit educatiu. A més de la gestió del grup de teatre anteriorment citat, coordine una activitat extraescolar d'iniciació al teatre per a xiquets d'Educació Primària i primer cicle d'Educació Secundària, una activitat setmanal de voluntariat amb l'Associació ASPALI sobre teatre, una col·laboració (taller de teatre) amb el Col·legi Natzaret d'Alacant. I finalment coordine un projecte internacional sobre experiències educatives teatrals, dins del programa Erasmus+.