Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MOYA LLAMAS, MARIA JOSE

Curriculum breu
MOYA LLAMAS, MARIA JOSE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2379
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
ENGINYERIA CIVIL
Instituts:
Grups:

Formació acadèmica

  • MÁSTER EN FORMACIÓN DEL PROFESORADO DE ESO, BACH Y EI
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ DE ELCHE (15/01/2019)
  • DOCTORADO
    Escuela de Doctorado (20/12/2018)
  • MÁSTER EN GESTIÓN SOSTENIBLE Y TECNOLOGÍAS DEL AGUA
    Instituto Universitario del Agua y las Ciencias Ambientales. Universidad de Alicante. (28/09/2013)
  • INGENIERO DE CAMINOS, CANALES Y PUERTOS.
    Escuela Politécnica Superior de Alicante. Universidad de Alicante (24/07/2012)
  • INGENIERO TÉCNICO DE OBRAS PÚBLICAS
    Escuela Politécnica Superior de Alicante. Universidad de Alicante (30/07/1998)

María José Moya Llamas és Enginyera de Camins, Canals i Ports, Màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua, Màster en Formació del Professorat ESO i Bach. i Professora Ajudant Doctora de l'Àrea d'Hidràulica del Departament d'Enginyeria Civil de la Universitat d'Alacant.

Va obtenir el Doctorat en 2018 dins del Programa Aigua i Desenvolupament Sostenible de l'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant, amb una qualificació d'Excel·lent-Cum laude per la seua tesi doctoral titulada "Efecte de la taxa de càrrega orgànica en l'eliminació de microcontaminantes, matèria orgànica i nutrients en un sistema UASB-MBR escala pilot per al tractament d'aigües residuals de tipus urbà", per la qual va rebre el Premi Extraordinari de Doctorat.

La seua carrera professional s'ha desenvolupat durant 17 anys en el camp de l'enginyeria i la seua principal línia d'investigació se centra en l'estudi de tecnologies avançades per al tractament d'aigües residuals. Ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals relacionats amb el tractament avançat de les aigües, amb el resultat de 18 contribucions rellevants. Ha participat com a investigadora en diferents projectes com el Projecte TRACE "Tractaments combinats per a la degradació i / o eliminació de contaminants emergents en l'aigua" (CTM2013-46669-R) o el Projecte ELCES "Eliminació de contaminants emergents a través d'anaerobis i aeròbics processos en sèrie i tractaments complementaris: sistema combinat UASB + SMEB + O3 / AC "(CTM2016-7610-R) finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat d'Espanya, que es van dur a terme en l'Institut Universitari de Ciències de l'Aigua i del Medi Ambient de la Universitat d'Alacant.

Ha sigut guardonada amb el "Premi Càtedra de l'Aigua de la Universitat d'Alacant i la Diputació d'Alacant a la Millor Tesi Doctoral 2020", així com amb el "Premi Jove Investigador" per l'Associació Espanyola d'Enginyeria de Projectes i l'Associació Internacional de Gestió de Projectes en el 20th International Congress on Project Management and Engineering (Cartagena, 2016) i amb el "Premi a la Millor Tesi Fi de Màster" en el 18th International Congress on Project Management and Engineering (Alcanyís, 2014) atorgat per la mateixa associació.