Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ SANZ, ALICIA

Curriculum breu
MARTINEZ SANZ, ALICIA
MARTINEZ SANZ, ALICIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Sense dades.

-       Orientadora en ESO i psicopedagoga en l'Etapa d'Infantil. Centre Concertat Santo Domingo Savio. Petrer. Des de 2016 (actualment).

-       Psicòloga general sanitària, terapeuta EMDR i Sexóloga. En Centre de Psicologia General Sanitària “Dra. Alicia Martínez Sanz” (per compte propi). Des de 2013 (actualment).

-       Psicòloga- Formadora. Impartint tallers per a adolescents “Educació afectiu-sexual des d'una perspectiva de gènere” i “Prevenció de violència en la parella”. En els quatre IES de Petrer. Regidoria d'Igualtat de Gènere. Ajuntament de Petrer. Des de 2007 (actualment, durant el curs escolar).

-       Psicòloga-Formadora. Ponent en diferents tallers a pares i mares de xiquets i xiquetes en etapa escolar i en aula compartida. Ajuntament de Petrer. Des de 2007 (actualment).

-       Psicòloga atenció víctimes de violència de gènere. Responsable del servei d'Assessorament i Atenció Psicològica a Dones Víctimes de Violència de Gènere. Regidoria d'Igualtat de Gènere. Ajuntament de Petrer. 2008-2013.

-       Psicòloga atenció víctimes de violència de gènere. En el Centre Dona 24 Hores, pertanyent a la Direcció general de Justícia i Menor. Consellería de Justícia i Administracions Públiques. Gestionat per Eulen Serveis Sociosanitaris. Alacant. 2005-2013.

-       Psicopedagoga i TMEM (tècnic mitjà especialista en menors). En Centre de Recepció de Menors “Alacant”. Conselleria de Benestar Social. 2008, 2016.

-       Formadora en el curs d'accés al torn d'ofici de Violència sobre la Dona 2015. Il·lustríssim Col·legi d'Advocats Provincial d'Alacant.

-       Psicòloga especialista en sexologia. Responsable del servei d'Assessoria Sexual per a Joves. Ajuntament del Pinós. 2007-2010.

-       Psicòloga- formadora. Impartits 4 tallers d'Inserció “laboral i tècniques de cerca d'ocupació”. En Centre Penitenciari Alacant II. Villena. 2007-2008.

-       Tècnic de seguiment d'itineraris d'inserció (orientació laboral). En el Centre Servef de Petrer.  2004-2006.

-       Tècnic superior. En el Centre Servef de Petrer. 2003-2004.

-        Psicòloga: realitzades tasques de preparació i impartició de tallers d'autoajuda per a estudiants: Millora de l'Autoestima, Control de l'Ansietat, Habilitats de Comunicació i Tècniques d'Exposició Oral, en col·laboració amb el CPA. En el Departament de Psicologia Aplicada de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. 2002.